23948sdkhjf

Projekt klart 15 måneder før tid

På Holbækmotorvejen kunne NCC den 21. maj fejre hele 600 dage uden arbejdsulykker. Samtidig kunne projektet overdrages til Vejdirektoratet hele 15 måneder før tid.
Det er desværre ikke ufarligt at arbejde på de danske motorveje, men et konsortium, der består af NCC Roads, NCC Construction Danmark og M. J. Eriksson har på motorvejsudvidelsen ved Holbæk alligevel formået at runde hele 20 måneder uden arbejdsulykker.

Her er man for Vejdirektoratet i færd med at udvide motorveje fra to spor til henholdsvis tre og fire spor i hver retning. Projektet nåede at køre ca. 170 dage, før to ulykker med fravær indtraf kort efter hinanden. Herefter er der så gået 600 dage uden arbejdsulykker.

- Det er fantastisk flot gået og noget, som alle derude kan være rigtig stolte af, fortæller arbejdsmiljøkonsulent i NCC Kurt René Knudsen.

Biler på uønsket besøg
- Det er en kæmpe udfordring at arbejde sikkert derude, for bilisterne overholder ikke de lokale hastighedsnedsættelser. Derfor har der flere gange været biler, som er kørt direkte ind i arbejdsområdet, men som heldigvis er blevet fanget af de opsatte værn, beretter Kurt René Knudsen.

Han husker også, hvordan en bil, der blev fragtet på ladet af en trailer i forbindelse med et uheld, blev slynget ind i området. Også her var man heldig, at ingen kom noget til.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141