23948sdkhjf

TRE-FOR sælger aktiviteter fra

TRE-FOR Entreprise har solgt sine aktiviteter indenfor aktivitetsområdet ”Sikring & Sikkerhed” til Telesikring. Overtagelsen sker fra 1. juni.
TRE-FOR Entreprises aktiviteter indenfor Sikring & Sikkerhed omfatter blandt andet alarmsystemer, adgangskontrol, overvågning, brandsikring, tågesikring og sikkerhedstjek. Fra 1. juni overtager Telesikring de nævnte aktiviteter samt TRE-FOR Entreprises kunderelationer indenfor Sikring og Sikkerhed.

- Telesikring er en stor spiller på markedet. Det er en veletableret virksomhed, der har sikring og sikkerhed som deres kernekompetence, og det har været vigtigt for os, at vores eksisterende kunder og samarbejdspartnere får en seriøs, ordentlig og professionel behandling i forbindelse med overtagelsen. Det er jeg overbevist om vil ske med Telesikring, siger Jette Post, direktør i TRE-FOR Entreprise A/S.

- Endvidere har det været væsentligt for os, at vi i forbindelse med salget har kunnet give vores medarbejdere i Sikring & Sikkerhed mulighed for ansættelse hos en ny arbejdsgiver, og det er derfor glædeligt, at flere medarbejdere har sagt ja tak til en dialog om dette med Telesikring, tilføjer hun.

Store muligheder
Telesikring har eksisteret siden 1967 og er Danmarks største danskejede alarmvirksomhed med over 100 ansatte. Telesikring er landsdækkende med afdelinger i Esbjerg, Rødekro, Aalborg, Glostrup og Nakskov og betjener såvel små som store erhvervskunder samt private.

- I Telesikring er vi glade for aftalen. Vi vil gerne hele tiden udvide vores forretning, og vi ser store muligheder med denne overtagelse. Jeg ser frem til et tæt og udvidet samarbejde med TRE-FOR i årene fremover til gavn for både kunder og virksomheder, siger Morten Dall, administrerende direktør i Telesikring A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.393