23948sdkhjf

Stark og Silvan får ny koncernchef

Ole Mikael Jensen bliver ny koncernchef i DT Group, når Steen Weirsøe pr. 1. august fratræder i en alder af 64 år.
Efter mere end 12 år som øverste chef for DT Group, annoncerer Steen Weirsøe sin planlagte afgang den 1. august 2012.

Samtidig kan Wolseley-koncernen, der ejer DT Group, præsentere Ole Mikael Jensen som Steen Weirsøes efterfølger.

Steen Weirsøe har været en bærende del af DT Group, siden han tiltrådte i 1999 i det, der dengang hed Danske Trælast. Steen Weirsøe har stået i spidsen for en særdeles omfattende udvikling af virksomheden, senest med integrationen i den engelske Wolseley-koncern i 2006.

Steen Weirsøe har i DT Group stået i spidsen for en betydelig vækst, der har gjort DT Group til en af Nordeuropas absolut førende forhandler af byggematerialer. I Danmark ejer DT Group kæderne Silvan og Stark. Steen Weirsøe er endvidere medlem af topledelsen i Wolseley-koncernens (executive comitee)– en post han forbliver i indtil den 31. juli 2012.

Ansat siden 1999
Steen Weirsøe efterfølges af Ole Mikael Jensen, der bliver ny koncernchef for DT Group og Centraleuropa. Også Ole Mikael Jensen har været en del af DT Group siden 1999, hvor han kom til DT Group som direktionsassistent og senere med ansvar for investor relation-afdelingen.

Efterfølgende blev Ole Mikael Jensen ansvarlig for Indkøb i DT Group i 2004, og i 2009 blev han administrerende direktør for Wolseley-koncernen i Centraleuropa. Ole Mikael Jensen vil fra den 1. august indgå i topledelsen i Wolseley-koncernen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109