23948sdkhjf

Åbybro-firma renoverer Aalborg-hospice

Tom Jakobsen ApS har hovedentreprisen på renoveringen af Kamillianergaardens Hospice i Aalborg.
Kamillianergaardens Hospice skal igennem en gennemgribende renovering og inventaret skal udskiftes for at fremtidssikre hospicet til de næste mange års brug.

Projektet gennemføres af byggefirmaet Tom Jakobsen ApS i hovedentreprise i samarbejde med totalrådgiver Bjerg arkitektur A/S med ingeniørfirmaet Niras som underrådgiver. Det oplyser Tom Jakobsen ApS på firmaet hjemmeside.

Ombygning inde og ude
Arbejdet omfatter renovering, ombygning og tilbygning af den eksisterende bygningsmasse bestående af kælderplan, stueplan, 1. sal og 2. sal.

Den eksisterende trappeopgang nedlægges og ændres til fælles opholdsarealer på alle plan. Ligeledes etableres der nye anretterkøkkener, kontorer med videre. Der opsættes endvidere nyt trappetårn, ny hovedtrappe og overdækket hovedindgang. Endeligt isættes nye vinduer og døre i samtlige facader ligesom der opsættes solcelleanlæg.

Projektet til 10,6 mio. kr. finansieres af energirenoveringslån til 2,6 mio. kr., pengegaver givet til KamillianerGaardens Hospice og donationer fra fonde på tilsammen 8 mio. kr. Seks fonde har sikret projektet. Det drejer sig om Den A. P. Møllerske Støttefond, Det Obelske Familiefond, Knud Højgaards Fond, Augustinus Fonden, Vanggaard Fonden og Ejendomsmæglernes Fond i Aalborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094