23948sdkhjf

Ejendomsinvestor investerer 10 mia. i seniorboliger

Der er for alvor gang i seniorboligmarkedet, og investeringsselskabet Koncenton hiver nu den helt store tegnebog frem.

Selskabet vil investere 10 mia. kr. i seniorbofællesskaber over de næste tre-fem år, der skal blive til 6.000-7.000 rækkehuse og lejligheder tæt ved de største byer i landet.

- Vi oplever en sindssyg efterspørgsel på de her seniorboliger. Folk er meget ivrige efter at blive skrevet på venteliste. Man vil gerne sikre sig, at når den ene går bort, så er ægtefællen sikret en dagligdag og et netværk, siger Peter Krogsgaard Jørgensen, ejer og administrerende direktør i Koncenton, til Building Supplys søstermedie Kommunefokus.

Koncenton er ved at opføre 48 boliger i et seniorbofællesskab i Odder, som snart er indflytningsklar. I denne uge åbner et bofællesskab i Ringsted, ligesom der allerede er opført bofællesskaber i Albertslund, Roskilde og Horsens, en portefølje på i alt 2,2 milliarder.

2.500 investorer

Koncenton opretter investeringsfonde, som investorer kan investere i for minimum 750.000 kroner. Firmaet har omkring 2500 investorer og har netop åbnet en femte fond til investering i seniorbofællesskaber og interessen fra investorerne er stor.

Hos DI Byggeri har man armene over hovedet over den store investering i seniorbofællesskaber.

- Det er et område, hvor der er brug for fornyelse og vi skal finde en overgang fra parcelhuset til seniorboligen. Derfor er vi meget glade for, at Koncenton tager ansvar og investerer i fremtiden ældreboliger. Det er ikke hver dag, at der kommer nogen og lægger så mange penge, så vi er spændt på at se, hvor mange forskellige entrepriser, der kommer indover. Jeg tror, at mange sidder derude og er spændte, siger Elly Kjems Hove, souschef i DI Byggeri til Kommunefokus.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11