23948sdkhjf

To byggefirmaer opfører 70 boliger i Nykøbing Sjælland

Der er udsigt til stor byggeaktivitet omkring Vandtårnet i Nykøbing Sjælland, hvor op mod 70 boliger skyder op de kommende år. Seneste har Odsherred Kommune solgt de sidste tre byggefelter på stedet på til sammen knap 34.000 kvm til ingeniør og aut. kloakmester Peter Bøgelund i Hørve vest for Holbæk.

Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Den nordvestsjællandske byggemand sætter nu gang i tegningerne for 45 ejer- og andelsboliger, der skal opføres som rækkehusbebyggelse og eventuelt i halvandet plan. 

- Vi sætter gang i arkitekttegningerne nu og udbyder derefter boligerne til salg, og det er min forventning, at vi kan komme i jorden i løbet af 2022, siger Peter Bøgelund, som også har gang i opførelsen af 19 andelsboliger ved Skolegade i Hørve, i pressemeddelelesen.

Hans firma med 40 ansatte står selv for hele entreprisen fra udstykning og sokkel til murværk og tømrer.

Roskilde-entreprenør bygger også

I forvejen har OK-Fonden en interessegruppe bag på plads til de kommende 24 almene boliger i et seniorbofællesskab med fælleshus, som opføres på en 12.200 kvm grund ved vandgåetnet, som OK Fonden har erhvervet.

Spaden sættes i jorden til maj 2022 med forventet færdiggørelse maj 2023 med entreprenørvirksomheden Thormann A/S fra Roskilde som totalentreprenør.

Forsidefoto: Colourbox

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.659