23948sdkhjf

Jysk rådgiver skifter topchef efter seks år

Efter seks år som adm. direktør overdrager Karsten Lindberg styringen i Viborg Ingeniørerne til Kristian Stilling.

Det skriver Viborg Ingeniørne i en pressemeddelelse.

Kristian Stilling har en baggrund som VVS-ingeniør og har været en del af ejerskabet af Viborg Ingeniørerne siden 2014. Han har siden sin indtræden i partnerkredsen været leder for installationsafdelingen, der rummer rådgivere indenfor vvs, ventilation, indeklima, energi, el, sikring og svagstrømsinstallationer. Fremover vil Kristian Stilling blive frigjort til mere administrative opgaver med fokus på ledelse, strategi, kunde- og ikke mindst personalepleje.

Karsten Lindberg vil fortsat være aktiv i virksomheden som ingeniør, certificeret statiker og partner, men vil fokusere mere på selvstændige opgaver og projektledelse.

Årevis med opmanding 

Den rådgivende ingeniørvirksomhed har gennem de seneste seks år oprustet på medarbejdersiden med cirka 20 medarbejdere og har pt. 51 ansatte, fordelt med 37 på tegnestuen i Viborg og 14 på tegnestuen i Aalborg. Udviklingen på medarbejdersiden fortsætter støt, idet der i skrivende stund er indgået ansættelsesaftale med yderligere tre nye medarbejdere. 

Årsagen til den støtte vækst kan blandt andet findes i, at samarbejdet er øget markant med eksempelvis betonelementfabrikker samt totalentreprenører i Jylland. Herudover har firmaet via rammeaftaler fortsat og øget samarbejdet med Direktoratet for Kriminalforsorgen og Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse. 

- Hos Viborg Ingeniørerne mærker vi, at de mange opkøb af arkitektvirksomheder ved de store ingeniørfirmaer har medført et stigende behov for selvstændige ingeniørfirmaer, der samtidigt kan tilbyde hele paletten indenfor ingeniørrådgivning, hvilket også har bidraget til firmaets vækst, lyder det også fra den midtjyske ingeniørvirksomhed.

I kølvandet på denne periode med vækst og etablering af nye og flere markedsområder har partnerne i Viborg Ingeniørerne valgt at ændre organisationen og få skabt et nødvendigt større fokus på ledelse af såvel personale som projekter. Det er som led i denne omorganisering, at Karsten Lindberg træder tilbage fra posten som adm. direktør, der således overdrages til Kristian. 

Der vil i forbindelse med direktørskiftet ikke ske ændringer i partnerkredsen, der består af Benny Bjerre, Martin Pedersen, Kenneth Jensen, Jesper de Place, Nikolaj Skole, Karsten Lindberg og Kristian Stilling.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nordjyske træhandlere passerer den halve milliard og deler millioner ud til holdet
Kurator peger på to hovedårsager til entreprenørkonkurs
Malmos styrker ledelsen: Er hentet samme sted som direktøren
Underskud hos OBH: Sådan vil direktør gør firmaet til et af branchens bedste
Institut for Menneskerettigheder vil af med nøgenkalendere på arbejdet
Skanderborg på vej med hovedentreprise på børnehus til 50 millioner
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.109