23948sdkhjf

Entreprenøren er fundet til sidste etape af sygehusbyggeri

Byggeriet af sterilcentralen til det nye universitetshospital i Køge kan nu sættes i gang, efter Farum-entreprenøren G.V.L. Entreprise har vundet udbudsrunden.

Det oplyser Region Sjælland i en pressemeddelelse.

Den nye sterilcentral på Sjællands Universitetshospital i Køge skal rumme produktionslokaler og lager og er ifølge regionen den sidste etape af sygehusbyggeriet i Køge.

Her skal de kirurgiske instrumenter rengøres, steriliseres, pakkes og opbevares, indtil de skal bruges til de mange operationer, der skal ske på det fremtidige hospital.

GVL Entreprises løsning rummer en automatiseret højlager med høj driftssikkerhed. Bygningen skal endvidere certificeres i henhold til den danske model for bæredygtighed (DGNB).

Færdig i 2024

Ud af de tre indkomne bud scorede GVL Entreprise højest i bygherrerådgivers helhedsvurdering:

- Det er dejligt, at vi har fundet en totalentreprenør, der kan levere den sterilcentral vi har brug for. Vi har nu kontrakter på alle de større byggeetaper i projektet, hvilket giver os en stor sikkerhed for at de budgetmæssige rammer holder, udtaler projektdirektør Helle Gaub i pressemeddelelsen.

Sterilcentralen færdiggøres i 4. kvartal 2024, så den kan være klar til brug samtidigt med ibrugtagning af den nye operationsgang i projektet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094