23948sdkhjf

CG Jensen hyrer bæredygtighedschef

CG Jensen har som mål at blive klimaneutral i 2029. For at styrke firmaets grønne omstilling ansætter CG Jensen tidligere salgs- og markedsdirektør med ansvar for bæredygtighed i Barslund, Poul-Erik Olsen.

Målet er at finde en årlig procentvis reduktion af CO2 udledningen samt på lidt længere sigt at kunne tilbyde kunden en bæredygtig udførelse uden meromkostninger.

– CG Jensen har et ønske om at kunne tilbyde kunden en bæredygtig udførelse uden meromkostninger – og det harmonerer godt med min tilgang, siger ny bæredygtighedschef i CG Jensen, Poul-Erik Olsen, som betegner stillingen som et drømmejob. 

CG Jensen forventer at lancere en ny strategi for grøn omstilling primo maj 2022. Blandt indsatspunkterne vil formentlig være en grønnere maskinpark, højere genanvendelse af materialer, energibesparende tiltag på byggepladsen samt etablering af klimaregnskab og konkrete forslag til CO2-reducerende tiltag i tilbuddene. 

– Jeg har arbejdet intensivt med bæredygtighed igennem det sidste halvandet år. Nu glæder jeg mig til at lave de første analyser og dataindsamling, så vi kan se, hvor vi skal sætte ind, siger Poul-Erik Olsen.

Læs mere om, hvad CG Jensens tiltag betyder for kunderne, og hvordan Poul-Erik Olsen vil rykke ved den grønne dagsorden på Licitationen:

CG Jensen ansætter bæredygtighedschef - laver menukort med klimavenlige løsninger

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125