23948sdkhjf

Jysk rådgivervirksomhed sætter nyt hold og satser på nyt forretningsområde

Rådgivervirksomheden D.A.I. bruger indgangen til 2022 som anledning til at præsentere det, der betegnes som et organisatorisk og kulturelt skift. 

Efter et par år med vigende resultater er der gennemført en økonomisk turnaround, hvor omkostninger og gæld blev reduceret, så firmaet i 2021 kunne levere et plus på 1,5 mio. kr. Frem mod 2025 er forventningen yderligere fremgang og et plus på over 5 mio. kr. 

Med firmaet egne ord er det med stor tilfredshed, at man nu kan se tilbage på et godt regnskabsår 2021 efter at have været økonomisk presset i mange år, hvilket har smittet af på resten af organisationen og kulturen. 

Nu søsætter D.A.I. således en ny strategi under navnet ”Fra Turnaround til New Ground”, der bakkes op af en ny partnerkreds samt nyt forretningsområde. 

– I dag tør vi godt kigge hinanden i øjnene og sige, at vi befinder os et nyt og spændende sted – på New ground. Et sted, hvor vores kunder igen er trygge ved at samarbejde med os, og hvor både ledere og medarbejdere er glade for og stolte over at møde ind på arbejdet hver dag lyder det fra partner og adm. direktør, Rasmus Bering, i en pressemeddelelse om ændringerne. 

Han kom til som direktør foråret 2019 og fortsætter i sin nuværende funktion i virksomheden.

Nyt forretningsben og partnergruppe 

Det endelige partnersetup er nu på plads, så rådgivervirksomheden ved indgangen til 2022 er firmaet repræsenteret af: 

  • Rasmus Bering, adm. direktør og partner,
  • Torben Krogh Hagh, projektchef og partner,
  • Emil Simonsen, chef for projektudvikling og partner,
  • Louise Esmark Prahm, chef for bygherrerådgivning og partner
  • Kåre Tinning, chef for projektering og partner. 

Med afsæt i forskellige kerneområder skal fem partnere i ejerkredsen tilsammen understøtte, at D.A.I.’s vision for fremtiden føres ud i livet, og at relation til kunderne bibeholdes og styrkes. 

Partnergruppen skal samtidig være med til at sikre, at selskabets specialistfokus implementeres i alle grene af forretningen.

D.A.I. udvider desuden med endnu et fagområde; projektudvikling. Det skal udvikles og varetages af partner Emil Simonsen, og ambitionen er, at projektudvikling fremover skal udgøre en af virksomhedens fire kerneområder. Målet er ifølge D.A.I., at firmaet skal være go-to specialister på alle områder lige fra den helt spæde idé til aflevering af byggeriet. 

– Vi skal fremover fokusere på lige præcis det, D.A.I. er gode til; at levere specialistrådgivning fra de bedste fagfolk i branchen, lyder det fra Emil Simonsen, der kommer fra Skala Arkitekter, hvor han har været partner og udviklingschef. 

D.A.I. har afdelinger i Silkeborg, Aarhus og Horsens.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096