23948sdkhjf

Midtjyske tømrerfirmaer fusionerer

Silkeborg-baserede Tømrermester Gorm Lynge A/S fusionerede ved årsskiftet med Tømrermester Jakob Vind Ebbesen i den nærliggende by Fårvang.

Sammenlægningen skal styrke den fælles markedsplatform i Silkeborg-området, og fusionen skaber en forstærket tømrervirksomhed med 15 medarbejdere og vækstambitioner, lyder det i en pressemeddelelse fra parterne. 

Ejerforholdet udgør efter fusionen følgende:

  • 76 pct. ejes af selskabet Tømrermester Gorm Lynge A/S, som pr. 1. januar 2021 blev overtaget af Tømrer- og Snedkerfirmaet Arne Danielsen A/S i Brande.
  • 24 pct. ejes af selskabet JakCha Holding ApS, som tilhører Jakob Vind Ebbesen og Charlotte Spendrup Ebbesen.

Tømrermester Gorm Lynge A/S blev for et år siden overtaget af Brande-firmaet Tømrer- og Snedkerfirmaet Arne Danielsen A/S, som netop har udvidet ejerkredsen med Jesper Kragsig, som er uddannet i det midtjyske firma og nu er projektleder. 

Ledelsen af det fusionerede tømrerselskab udgøres herefter af koncernbestyrelsen for Tømrer- og Snedkerfirmaet Arne Danielsen, adm. direktør Erik Ellehammer Nielsen, mens den daglige ledelse vil blive varetaget af Jakob Vind Ebbesen som afdelingschef. Samtidig indtræder Jakob Vind Ebbesen i koncernledergruppen hos Tømrer- og Snedkerfirma Arne Danielsen.

– Vi er glade for, at Jakob Vind Ebbesen har vist os den tillid at indgå i denne fusion, og at han har påtaget sig jobbet som afdelingschef i Silkeborg, udtaler direktør Erik Ellehammer i pressemeddelelsen, hvor han uddyber: 

– Efter at have været i dialog i et stykke tid, stod det hurtigt klart, at der er et betydeligt værdisammenfald og en kultur, der i høj grad matcher virksomhederne imellem.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125