23948sdkhjf

M.J. Eriksson starter letbanearbejde i ny kommune

De seneste par år har byggeriet af Hovedstadens Letbane været godt i gang i flere af kommunerne langs Ring 3. Nu er turen kommet til Ishøj, hvor vores entreprenør, MJ Eriksson, snart går i gang. Her kan du læse overordnet om Hovedstadens Letbanes arbejde i Ishøj i den kommende tid. 

Området ved Ishøj Station, Ishøj Stationsvej og Ishøj Strandvej skal ombygges i de kommende år, så der bliver plads til letbanen. Fra Ishøj Station svinger letbanen ud på Vejlebrovej, hvor den kører i den østlige side af vejen. På Ishøj Stationsvej kører den i midten af vejen, og når den svinger til venstre ad Ishøj Strandvej kører letbanen i den vestlige side af vejen frem mod kommunegrænsen til Vallensbæk og videre nordpå til Lyngby. 

Arbejdet med at ombygge vejen ventes at gå i gang i løbet af februar, men allerede her i starten af det nye år starter etablering af en arbejdsplads overfor Ishøj Station, så den er klar, når arbejdet går i gang. 

M.J. Eriksson blev tildelt sin del af letbanearbejdet, anlægsarbejde i Ishøj Kommune, for fire år siden, som én af otte kontrakter til mere end 6 mia. kr., Hovedstadens Letbane dengang indgik. 

Selve anlægsarbejdet, der omfatter ombygning af veje og broer, på den 28 km lange letbanestrækning blev fordelt på fem kontrakter, hvoraf CG Jensen A/S og Per Aarsleff A/S hver tog to, mens M.J. Eriksson fik en enkelt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nordjyske træhandlere passerer den halve milliard og deler millioner ud til holdet
Kurator peger på to hovedårsager til entreprenørkonkurs
Malmos styrker ledelsen: Er hentet samme sted som direktøren
Underskud hos OBH: Sådan vil direktør gør firmaet til et af branchens bedste
Institut for Menneskerettigheder vil af med nøgenkalendere på arbejdet
Skanderborg på vej med hovedentreprise på børnehus til 50 millioner
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.14