23948sdkhjf

M.J. Eriksson starter letbanearbejde i ny kommune

De seneste par år har byggeriet af Hovedstadens Letbane været godt i gang i flere af kommunerne langs Ring 3. Nu er turen kommet til Ishøj, hvor vores entreprenør, MJ Eriksson, snart går i gang. Her kan du læse overordnet om Hovedstadens Letbanes arbejde i Ishøj i den kommende tid. 

Området ved Ishøj Station, Ishøj Stationsvej og Ishøj Strandvej skal ombygges i de kommende år, så der bliver plads til letbanen. Fra Ishøj Station svinger letbanen ud på Vejlebrovej, hvor den kører i den østlige side af vejen. På Ishøj Stationsvej kører den i midten af vejen, og når den svinger til venstre ad Ishøj Strandvej kører letbanen i den vestlige side af vejen frem mod kommunegrænsen til Vallensbæk og videre nordpå til Lyngby. 

Arbejdet med at ombygge vejen ventes at gå i gang i løbet af februar, men allerede her i starten af det nye år starter etablering af en arbejdsplads overfor Ishøj Station, så den er klar, når arbejdet går i gang. 

M.J. Eriksson blev tildelt sin del af letbanearbejdet, anlægsarbejde i Ishøj Kommune, for fire år siden, som én af otte kontrakter til mere end 6 mia. kr., Hovedstadens Letbane dengang indgik. 

Selve anlægsarbejdet, der omfatter ombygning af veje og broer, på den 28 km lange letbanestrækning blev fordelt på fem kontrakter, hvoraf CG Jensen A/S og Per Aarsleff A/S hver tog to, mens M.J. Eriksson fik en enkelt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ingen ny rekord men stor tilfredshed i bygge- og betonkæmpe
Seniorboligprojekt til 80 millioner vinder i Hørning
Bygherre får lov til at fjerne 2400 kvm beskyttet natur
Ugens konkurser i bygge- og anlægsbranchen - uge 48
Træ-koncern henter erfaren profil til bestyrelsen
Bygma Frederiksværk sætter gammel kending i direktørstolen
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Leder IDAG

Send til en kollega

0.157