23948sdkhjf

VVS-grossist får ny topchef og formand

VVS-grossisten Gottfred Petersens mangeårige ejer, Paul Enevold Jørgensen, stopper som adm. direktør i virksomheden den 2. marts.

Det oplyser virksomheden med hovedsæde i Middelfart i en pressemeddelelse.

Hans afløser bliver Michael Nielsen, som tidligere har haft direktørposter i mindre og mellemstore virksomheder inden for fødevare- og emballageindustrien samt på hobbymarkedet.

Han kom til Gottfred Petersen A/S som COO i oktober 2020 som resultat af en veldefineret vækststrategi i virksomheden.

Formanden stopper også 

Samtidig stopper bestyrelsesformand Kristian Kolding  og udtræder af bestyrelsen. Posten som bestyrelsesformand overtages af Kenneth Bjerregaard, der siden 2006 har været medlem af bestyrelsen i Gottfred Petersen A/S.

Kenneth Bjerregaard har mere end 30 års erfaring fra ledende stillinger i førende danske virksomheder som Danfoss, Lego, Martin Professional og Rockwool Gruppen samt mere end 15 års bestyrelseserfaring i SMV-segmentet.

Herudover vil bestyrelsen blive suppleret med Paul Enevold Jørgensen og endnu et medlem, der har en international kommerciel profil.

Gottfred Petersen A/S

Gottfred Petersen A/S har hovedsæde i Middelfart og har mere end 60 års erfaring i salg af kvalitetsprodukter samt i professionel rådgivning til byggeriet, industrivirksomheder og til de danske VVS-grossister.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109