23948sdkhjf

BNS veksler samarbejde til totalentreprise i Sorø

Det tætte samarbejde mellem entreprenørselskabet BNS og ejendomsselskabet NREP om projektering af et nyt friplejehjem, Magdalene Mariehjemmet, i Sorø kaster nu en totalentreprisekontrakt af sig.  

BNS skal opføre Magdalene Mariehjemmet i Sorø Kommune, der vil danne ramme om 64 friplejeboliger med tilhørende servicearealer. I det indelende arbejde blev opereret med et byggeri på 5.300 kvm, og Rubow Arkitekter og Moe var tilknyttet projektet,

Projektet har været udbudt i faseopdelt totalentreprise, hvor rådgiver og totalentreprenør gennem dialog og samarbejde med bygherre har udviklet projektet. BNS har således tidligt i forløbet kunne bidrage med sine kompetencer inden for byggeri af plejeboliger og bæredygtighed. 

– Vi kan se, at ved at involvere BNS allerede tidligt i processen, får vi projektoptimeret, afdækket usikkerheder i projektet i fælles proces med vores rådgivere og skabt fælles værdi, udtaler Rikke Ulslev Degn, som er ansvarlig for Development & Construction i NREP’s Care segment i Danmark, i en pressemeddelelse om projektet.

Hun tilføjer, at man forventer at kunne levere plejehjemmet til Mariehjemmene i midten af 2023. 

Friplejehjemmet i Sorø skal certificeres med DGNB Guld, ifølge pressemeddelelsen ud fra et mål om at sikre byggeri med et godt og sundt indeklima for de kommende beboere.

I plejehjemmet er der også lagt vægt på naturligt lysindfald til alle boliger, gangforløb, fællesområder, samt stort udsyn både udadtil og inde i byggeriet med både indre gårdhaver og ydre sansehaver. Der er endvidere lagt stor vægt på fællesskabet og aktivitetsmuligheder for at understøtte et indholdsrigt liv for beboerne.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.111