23948sdkhjf

Midtjysk boligforening vælger totalrådgiver til 300 millioners renovering

Norconsult har vundet totalrådgivningen på udførelse af helhedsplan for boligforeningen Fællesbo Afd. 104, der består af i alt 326 boliger fordelt på to adresser i det centrale Herning.

Det oplyser rådgivervirksomheden i en pressemeddelelse. 

Afdelingen skal gennem en støttet helhedsplan via Landsbyggefonden gennemgå en omfattende renovering hvor størstedelen af boligerne bliver gennemgribende renoveret med nye moderne indretninger, efterisolerede facader med ny skalmur samt nyt tag. 

Cirka en tredjedel af boligerne bliver endvidere omdannet til tilgængelighedsboliger med elevator, således afdelingens beboere kan blive boende hvis de måtte få gangbesvær. 

Samlet set vil afdelingen gennemgå renoveringer for næsten 300 mio. kr. 

Fællesbo er bygherre og Norconsult er totalrådgiver med By+Land som underrådgiver på landskab.

Hovedentreprise senere i år

Norconsult vandt totalrådgivningen i konkurrence med fem rådgiverteams indenfor en rammeaftale med Fællesbo, som Licitationen beskrevet i november sidste år.

I spidsen for de andre rådgiverhold, som deltager i boligforeningens rammeaftale, er Rambøll Danmark, Årstiderne Arkitekter, Erik Arkitekter og Rum. 

FællesBo har allerede fået tilsagn fra Landsbyggefonden om støtte til realisering af flere helhedsplaner under et stort forbedringsprojekt navngivet Fælles Fremtid med en samlet anskaffelsessum på cirka 1,5 mia. kr

Projekterne, som Norconsult har vundet på Afdeling 104, påregnes at skulle sendes ud i hovedentreprise ultimo 2022

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11