23948sdkhjf

Vestjysk entreprenør med vokseværk åbner nyt kontor

Det kniber med pladsen på entreprenørfirmaet IBG’s hovedkontor i Lemvig. Derfor åbner virksomheden nu et nyt kontor i Holstebro.

– Både i afdelingen for egenproduktion og erhvervsbyggeri sidder medarbejderne tæt, når de er på kontoret, og de fysiske rammer giver derfor ikke plads til den positive udvikling, som begge afdelinger ser frem imod i de kommende år, fortæller Brian Slot, direktør og medejer i IBG, i en pressemeddelelse.

Valget om at åbne et nyt kontor frem for at udvide i Lemvig er fiølge direktøren truffet, fordi man forventer, at det bliver lettere at rekruttere nye medarbejdere.

Det bliver primært IBG Erhvervsbyg, afdelingen for totalentreprise, som kommer til at sidde i de nye lokaler i Holstebro, og her er man meget afhængig af at kunne tiltrække flere medarbejdere - blandt andet projektledere.

Læs mere om flytningen og tankerne bag på Licitationen:

Vestjysk entreprenør i vækst vil fange flere folk med flytning

– I og med at Holstebro har bygningskonstruktøruddannelsen – og motorvejen – giver det flere muligheder for at tiltrække kommende kandidater, siger Brian Slot. 

Samtidig giver det kortere afstand mellem kontoret og byggesager og samarbejdspartnere, som for de flestes vedkommende ligger i de større byer, blandt andet Aarhus.  

IBG har i dag både bygge- og anlægssager i hele Danmark, særligt i og omkring de store byer, og har ud over kontoret i Lemvig – og snart i Holstebro – også et kontor i Køge, da virksomheden også har en del sager på Sjælland.  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079