23948sdkhjf

Nordjysk serieiværksætter investerer en kvart milliard langs E45

Ejendomsselskabet Kjøller Ejendomme, som iværksætter og rigmand Magnus Kjøller ejer via sit holdingselskab Magnus Kjøller Holding ApS, løfter blikket fra ejendomsudvikling og udlejning i Aalborg. 

Nu ønsker ejendomsselskabet at købe byggegrunde langs byerne ved E45-motorvejen og opføre ejendomme for en kvart milliard kroner, skriver Kjøller Ejendomme i en pressemeddelelse. 

Selskabet nordjyske bagmand spår en lys fremtid for byerne langs den jyske motorvej.  

– Vi tror på, at flere vil bosætte sig i oplandet i de kommende år, så længe det er nemt at komme til og fra de større byer. Derfor går vi nu aktivt ud og siger i markedet, at byggegrunde i både små og mellemstore byer langs motorvej E45 har interesse for os, siger Magnus Kjøller i pressemeddelelsen. 

Nyt projekt står klar i 2022

De nye planer kommer i tillæg til Kjøller Ejendommes aktiviteter i Aalborg. Aktuelt bygger selskabet i Nørresundby, hvor 20 nye udlejningsboliger forventes at stå klar til indflytning ultimo 2022. 

– Vores fokus er fortsat at udvikle ejendomsprojekter i Aalborg og omegn. Sammen med andre aktører var vi med til at forme Marshalls Allé, der er blevet sin helt egen bydel, og nu glæder vi os til at åbne dørene på Jernaldervej i Nørresundby senere på året, siger Magnus Kjøller om de lokale aktiviteter. 

Kjøller Ejendommes portefølje er siden 2015 vokset til værdi på over 500 mio. kr. med cirka 200 lejemål.

Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125