23948sdkhjf

Løvens Hule-investorer vilde med microcement og sildebensparket

Løvens Hule-investorerne Christian Arnstedt og Jacob Risgaard har netop sikret sig 30 pct. af virksomheden Urban Hald, der har specialiseret sig i import af sildebensparketgulve, microcement og netpuds til facader. Investeringen er blandt de største i tv-programmet Løvens Hule nogensinde.

Det skriver Urban-Hald i en pressemeddelelse.

Succesen for Urban-Hald fik i i går aftes i det seneste afsnit af Løvens Hule Coolshop-medejer Jacob Risgaard og CEO i Blazar Capital Christian Arnstedt til at lægge 2,4 mio. kr. for 30 pct. af virksomheden, der således er værdisat til 8 mio. kr. Investeringen skal bruges til at øge væksten og åbne endnu flere showrooms rundt om i landet.

Begge er paramedicinere

Det var to private husrenoveringsprojekter, som 2016 fik Lasse Hald og Daniel Urbaniak til at undersøge markedet for sildebensparketgulve i Polen, hvor Daniel oprindeligt kommer fra. Det lagde grundstenen til deres fælles virksomhed Urban-Hald, der sælger sildebensparketgulve, microcement og netpuds via internettet og to ubemandede showrooms i Hjørring og Dragør, hvorfra kunderne kan få vejledning via nettet.

Lasse Hald og Daniel Urbaniak er begge uddannet paramedicinere og havde derfor i opstartsfasen god tid til at fokusere på Urban-Hald mellem døgnvagterne. Det skabte grundlaget for en succesrig importvirksomhed, der under Corona-nedlukningen nærmest eksploderede og i seneste regnskabsår nåede en omsætning og en bundlinje på henholdsvis 8,5 mio. og 1,4 mio. kr.

- Vores produkter er noget af det bedste, du kan købe, og samtidig ligger vi 20-30 pct. under konkurrenterne i pris, da vi køber ind i Polen. Både microcement og sildebensparket er en kæmpe indretningstendens i Danmark, og vi har tilsyneladende ramt et hul i markedet, som vi slet ikke har set toppen af endnu, siger Lasse Hald i pressemeddelelsen.

- Det var fantastisk at opleve interessen omkring vores lille hjertebarn, og at få Jacob Risgaard og Christian Arnstedt med som investorer er noget af det største, vi kunne håbe på, tilføjer han.

De to Urban-Hald bagmænd skal nu skal i gang med at øge andelen af B2B-kunder på især netpudsprodukterne til facaderenovering.

Intuitive instruktionsvideoer

Sildebensparketgulve er traditionelt meget dyre i Danmark, og det at lægge mikrocementgulve er ofte forbundet med professionel håndværkerhjælp og ret dyre materialer. Urban-Hald har imidlertid lagt instruktionsvideoer op på hjemmesiden, og det har sammen med de prisvenlige produkter skabt stor efterspørgsel hos de renoveringsivrige danskere.

- Det er genialt at åbne lige netop den her type virksomhed i en tid, hvor så mange danskere har brugt så meget tid på at renovere deres boliger. Qua deres kontakter i Polen har Urban-Hald nogle helt særlige forudsætninger for at lykkes i det her marked, og det har de bevist, at de evner at kapitalisere på. Vi er enormt tilfredse med at kunne gå ind i virksomheden på et strategisk vigtigt tidspunkt, og jeg er overbevist om, at vi sammen med Daniel og Lasse kan skabe en virksomhed med mange nye arbejdspladser og øget samhandel mellem Danmark og Polen, siger Christian Arnstedt, der selv erhvervede sig 10 pct. af Urban-Hald, mens Jacob Risgaard løb med 20 pct.af virksomheden.

Urban-Hald har indtil videre seks fuldtidsansatte på hovedkontoret i Hjørring, hvor Lasse Hald og Daniel Urbaniak står for kontakten til både slutkunder og virksomhedens leverandører i Polen. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.127