23948sdkhjf

Cowi og byplanlægger samler kræfterne

Den 1. februar 2022 går Institut for Center-Planlægnings - også kendt som ICP - medarbejdere ind ad døren til deres nye arbejdsplads på Cowis hovedkontor ved København.

Ved at samle alle kræfter hos rådgiverkæmpen får man adgang til helhedsorienteret rådgivning inden for byplanlægning og byudvikling i bred forstand.

– Med ICP får vi nu også kolleger med et stærkt merkantilt afsæt for at rådgive om, hvordan man skaber byer, der fungerer godt for både detailhandel, erhvervsliv og borgere. Det kommer vores kunder i f.eks. byggebranchen, detailhandelsbranchen og i kommuner til at nyde godt af, udtaler Helle Vang Andersen, divisionsdirektør i Cowi, i en pressemeddelelse.

Som eksempel nævner hun kombinationen af ICP's indsigt i detailhandelsbranchens behov med Cowis Smart City-data om demografisk udvikling, befolkningsprognoser og realtidstrafik. 

ICP har i over 50 år leveret detailhandelsanalyser, etableringsstrategier, lokaliseringsanalyser, kundeanalyser, projektvurderinger, udviklingsplaner og lignende.

– Cowi står også stærkt inden for grøn omstilling, og koblet med ICP's ekspertviden om forbrugeradfærd, E-handel og udvikling af kommercielle miljøer åbner der sig spændende muligheder for at hjælpe blandt andet vores offentlige kunder med at udarbejde fremtidssikrede kommuneplaner og lokalplaner, siger adm. direktør i IPC, Per Nyborg, der har stået ved roret siden 1979, om udsigterne for sammenslutnignen. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nordjyske træhandlere passerer den halve milliard og deler millioner ud til holdet
Kurator peger på to hovedårsager til entreprenørkonkurs
Malmos styrker ledelsen: Er hentet samme sted som direktøren
Underskud hos OBH: Sådan vil direktør gør firmaet til et af branchens bedste
Institut for Menneskerettigheder vil af med nøgenkalendere på arbejdet
Skanderborg på vej med hovedentreprise på børnehus til 50 millioner
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.125