23948sdkhjf

KPC bygger yderligere 15.000 kvm i København

NREP og KPC har netop indgået en aftale om 15.000 kvm byggeri i Teglholmen i København.

– Vi er en stor spiller på udviklings- og entreprisemarkedet, og NREP er en gigantisk spiller på det danske ejendomsmarked. Dermed er der en vis naturlighed i, at vi finder sammen, siger Jesper Jørgensen, adm. direktør, KPC Ejendomsudvikling, i pressemeddelelsen.

Det seks etager høje kontorhus på Teglholmen, der blandt andet vil have en dagligvarebutik i stueetagen og fuld parkeringskælder, skal nu tegnes færdigt, hvorefter byggetilladelsen kan indhentes. Der forventes første spadestik i 2023, og byggeriet ventes at stå færdigt i første halvår af 2025. 

Flere projekter i støbeskeen

Parterne tog i begyndelsen af januar første spadestik til et byggeri i Nordhavn. De to byggerier er inden for NREP’s kontorkoncept Woods, som er målrettet små og mellemstore virksomheder. Projekterne bæredygtighedscertificeres samtidig til DGNB Guld.

Første spadestik til kontorhuset i Nordhavn blev markeret i begyndelsen af januar. Det åbner efter planen ultimo 2023.

– Vi har en række projekter i støbeskeen, så et nyt samarbejde bekommer os vel, siger Thomas Riise-Jakobsen, partner hos NREP, i pressemeddelelsen. 

– Nu har vi sat to skibe i søen, og det vil forhåbentligt være startskud til en række udviklingsprojekter inden for både kontor og andre segmenter, tilføjer han.

NREP’s overtagelse af de to byggerier sker som en traditionel ’forward purchase’, hvor betaling sker, når byggeriet af kontorfaciliteterne er færdigt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125