23948sdkhjf

Fodboldspiller skal sparke fremadstormende panelvirksomheds svenske satsning i gang

De seneste år er der for alvor kommet vind i sejlene hos Ribe-baserede Woodupp, der i julen kunne præsentere ny ejerkreds og konstruktion. Nu er panelvirksomheden klar til at gøre indtog i det svenske, og til den opgave har man allieret sig med en fodboldspiller med lokale rødder.

Det skriver JydskeVestkysten.

Det bliver således den professionelle fodboldspiller Martin Rauschenberg og hans kone Stine, der får til opgave at starte den svenske afdeling af Woodupp, og ifølge stifter og direktør Mads Vesterby er det unge ægtepar et stærkt kort at få på hånden.

– Martin og Stine kender os og Woodupp, og den relation er en fordel. Det er også en fordel, at de er to ildsjæle, som vi fornemmer vil gøre alt for at udbrede kendskabet til WoodUpp. Vi sælger allerede produkter til det svenske marked, men ikke i det omfang, der er potentiale til. For svenskerne bruger mere træ i indretningen, end danskerne gør, og ved at få en afdeling i Sverige får vi også mulighed for at yde god kundeservice, siger Mads Vesterby til JydskeVestkysten.

Det bliver designuddannede Stine Rauschenberg, der skal lede den nye afdeling, mens Martin Rauschenberg, der er i gang med en lederuddannelse gennem Spillerforeningen, skal stå for at opbygge netværk. Han lægger dog ikke fodboldstøvlerne på hylden, men skifter tilbage til svenske Gefle efter tre år hos islandske klubber.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11