23948sdkhjf

Duo vinder rammeaftale til 250 mio. for Byggeri København

Der venter en stor opgave for den rådgivende ingeniørvirksomhed Moe og deres faste samarbejdspartner, tegnestuen Dall & Lindhardtsen. Duoen indgik 25. januar en fire-årig rammeaftale om bygherrerådgivning for den store bygherreorganisation, Byggeri København.

Aftalen har en estimeret værdi på 250 mio. kr. og dækker over bygherrerådgivning af varierende karakter ved både nybyggeri, ombygninger og renoveringer.

- Før har der været fire-fem tilbudsgivere fra gang til gang, som har budt ind på opgaverne. Fremover vil vi være Byggeri Københavns faste bygherrerådgiver. Vi bliver den primære bygherrerådgiver i forhold til det strategiske partnerskab, siger forretningschef for Bygherrerådgivning i Moe, Dorthe Søeberg Hovmand.

Trust

Københavns Kommunes bygherreenhed Byggeri København (ByK) og Trust har siden november 2016 haft et strategisk partnerskab og løser en række institutions- og skolebyggerier i en fire-årig rammeaftale
Trust er en selvstændig organisation og et tværfagligt fællesskab, der arbejder på at skabe rammerne for byens børn og unge - til den rette tid og den rette pris
Med en byggesektor præget af komplekse og langsommelige processer, konfliktkultur og overskredne budgetter var der behov for nytænkning, hvis opgaven skulle løses med succes
Trust er skabt af ”modervirksomhederne” Enemærke & Petersen, Nøhr & Sigsgaard, KANT Arkitekter, Dominia, Norconsult og GHB Landskab samt en række tilknyttede samarbejdspartnere
Kilde: Byggeri København

Der er også stor tilfredshed med den underskrevne rammeaftale hos Moes faste samarbejdspartner, arkitektvirksomheden Dall & Lindhardtsen.

- Vi har igennem mange år specialiseret os i arkitektur indenfor uddannelses-, skole- og børneområdet samt sociale botilbud af forskellig art. Vi glæder os til i et fast samarbejde med en ambitiøs bygherre og en dygtig samarbejdspartner, at udvikle bæredygtige bygninger, siger Peter Johansson Jørgensen, arkitekt og partner i Dall & Lindhardtsen.

Byggeri København, der er bygherre for kommunale byggerier såsom skoler, børneinstitutioner, sociale botilbud, idrætsanlæg og kulturinstitutioner, har en årlig portefølje på 150-200 bygge-og anlægsprojekter. Det gør dem til en af de største offentlige bygherrer i Danmark.

Moe og Dall & LIndhardtsen

Moe er en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder med mere end 1.000 medarbejdere fordelt på landsdækkende kontorer i Danmark og i henholdsvis Norge og Filippinerne.
Moe er en del af Artelia Group – en multidisciplinær ingeniørkoncern med speciale inden for byggeri, infrastruktur, vand, energi og industri med 6.100 ansatte. Internationalt har koncernen kontorer i mere end 40 lande i Europa, Afrika, Mellemøsten, Asien og Amerika.
Koncernen er 100 procent ejet af de ledende medarbejdere.
Dall & Lindhardtsen har gennem mere end 50 år skabt arkitektur, som bygger videre på den fælles nordiske bygningskultur. Tegnestuen har specialiseret sig i arkitektur indenfor uddannelses-, skole- og børneområdet samt sundhedsbyggeri.
Dall & Lindhardtsen står i spidsen for transformationer og -ombygninger af eksisterende bygninger, som bygger videre på stedets iboende kvaliteter – lige såvel som arkitektfirmaet udvikler nybyggeri, der tilpasser sig sine omgivelser.
Tegnestuen er ejet af de tre partnere Camilla Klinkby, Christian Kloch og Peter Jørgensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094