23948sdkhjf

Gribskov vil erklære boligbyggeri ubeboeligt

Inden den 21. februar skal bygge- og boligselskabet Grønnely A/S gøre det klart, hvordan man vil sikre en boligbegyggelse i Gilleleje, ellers bliver den erklæret ubeboelig.  

Gribskov Kommune har således sendt varsel om påtænkt kondemnering af Grønnely A/S’ ejendom på Rostgårdsvej i Gilleleje. Det sker på baggrund af kommunens tilsyn med brandsikkerheden på ejendommen fredag den 4. februar, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Kondemneringen betyder, at Byrådet kan erklære ejendommen uegnet til beboelse, hvis ikke Grønnely A/S udbedrer fejlene.

Grønnely har som nævnt nu indtil 21. februar til at oplyse, hvilke arbejder der udføres for at udbedre de kritiske forhold - bland andet brandforholdene på ejendommen - og hvornår de forventer at være færdige.

– Jeg er sikker på, at Grønnely forstår budskabet og fortsætter de udbedringsarbejder, som jeg hører, de allerede er i gang med. Det er en for alle parter kedelig sag. Ikke mindst for beboerne, udtaler borgmester Bent Hansen i pressemeddelelsen og konstaterer, at et varsel om kondemnering er et meget vidtrækkende skridt. 

Ifølge TV2 Lorry var der den 4. februar besigtigelse i 38 lejligheder i begyggelsen i Gilleleje, som første til varslingen om komdemnering.

Grønnely ejes af tvillingebrødrene Peder og Kristian Blak fra Roskilde.

Forsidefoto: Colourbox

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093