23948sdkhjf

Stor ordre til Altiflex

En samarbejdsaftale med Paschal-Danmark baner vej for Altiflex’ første store produktordre i Danmark. Forventningerne til samarbejdet er store hos begge parter.
Altiflex har de senere år haft godt gang i sin udlejningsforretning, og gennem aftalen med Paschal-Danmark ser virksomheden nu også ud til for at få hul på produktsalget.

Paschal-Danmark tilbyder i forvejen en række løsninger til byggeriet, og ønsker at tilbyde kunderne Altiflex-produkter i tillæg til sine eksisterende produkter fra eftersommeren 2012.

En milepæl
Dermed er Altiflex nu sikret landsdækkende markedsføring af sine midlertidige aflukningsløsninger, som er udviklet af indehaver Lasse Ramskov i 2004. Aftalen med Paschal har allerede kastet den første store ordre af sig på det danske marked, og den positive udvikling vækker naturligvis begejstring hos Lasse Ramskov:

- Ordren repræsenterer en milepæl for Altiflex i vore bestræbelser på at kunne udbrede vort produkt såvel i Danmark som på eksportmarkederne. Vi indledte for alvor salgsarbejdet sidste år i både Danmark, Sverige, Norge, Finland og Canada og er meget stolte over, at netop Paschal-Danmark nu har valgt vores midlertidige aflukningsløsning til sit produktprogram, og vi glæder os meget til samarbejdet, siger han.

Lasse Ramskov oplyser, at ordren består af en væsentlig del af Altiflex’ sortimentet til levering i eftersommeren, hvor det skal indgå i Paschal-Danmarks udlejningsforretning. Han forventer flere ordrer som følge af samarbejdsaftalen.

Store forventninger hos Paschal
Den tyske Paschal-koncern, der fremstiller forskallingselementer til væg- og søjleforskalling, har været i Danmark siden 1978 med kontorer i Glostrup og Aarhus.

Koncernens danske direktør, Michael Støvelbæk fortæller, at han var positiv fra første øjeblik, da han blev præsenteret for Altiflex i marts 2011, og hos Paschal forventer man, at samarbejdet i væsentlig grad kan bidrage til øget aktivitetsniveau og lette adgangen til markedet. Michael Støvelbæk siger, at han ” forventer sig meget af det kommende samarbejde og til at kunne tilbyde sine kunder en endnu mere omfattende service ”.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125