23948sdkhjf

Teknikfirma runder 900 ansatte - vil over 1000 allerede i år

Den tekniske servicepartner CBRE Intego forsætter med at vokse. Virksomheden har netop rundet hele 900 medarbejdere fordelt på i alt 16 afdelinger på landsplan. Det er mere end fordobling på otte år - og 45 flere end for blot ét år siden. 

– Vi er meget stolte af, at vi har rundet endnu en milepæl ved at udvikle, tiltrække og fastholde så mange dygtige medarbejdere. De er nøglen til, at vores virksomhed udvikler sig i den rigtige retning, siger adm. direktør, Jens Frost Mikkelsen, i en pressemeddelelse om fremgangen.

Generelt har firmaet fået flere i hele landet, lyder det også.

– Det er vi blandt andet som følge af en positiv udvikling i vores kerneforretning, der er baseret på lange og tætte serviceaftaler med industrivirksomheder samt i vores aktiviteter inden for grøn udvikling og digitalisering. Derudover er vi de senere år vokset særligt hurtigt på Sjælland, hvor vi har udbygget vores forretning og har godt 100 ansatte, forklarer direktøren.

Jagter 150 nye medarbejdere i 2022

Milepælen er opnået til trods for, at store dele af det danske erhvervsliv er præget af en udbredt mangel på arbejdskraft, og kigger man isoleret på elektrikere, der udgør en stor del af CBRE Integos samlede medarbejderstab, er ledigheden ifølge tal fra Dansk Elforbunde under 1 pct.

Fakta: CBRE Intego

Landsdækkende teknisk servicepartner med flere end 900 medarbejdere med aktivitet til industri og erhverv samt infrastruktur inden for el-teknik, mekanik og automation.

– Det betyder naturligvis, at der er kamp om hænderne, og derfor er vi også ekstra tilfredse med, at vi fortsat formår at tiltrække dygtige medarbejdere, siger Jens Frost Mikkelsen.

Han peger på firmaets indsats med oplæring og opkvalificering samt succes med at fastholde folkene.

– Vi skal fortsat bruge flere medarbejdere for at understøtte virksomhedens udvikling, nærmere bestemt har vi en konkret målsætning om 150 flere medarbejdere i 2022. Og selvom vi gør meget på rekrutterings- og fastholdelsesfronten, kan vi selvfølgelig også mærke den aktuelle arbejdskraftssituation på antallet af ansøgninger til vores jobopslag, siger Jens Frost Mikkelsen.

CBRE Intego har på landsplan i dag flere end 138 lærlinge

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266