23948sdkhjf

Grønt skolehjem fejrer rejsegilde

Et helt nyt skolehjem begynder at tage form i Aarhus

Jordbrugets Uddannelsescenter Århus, også kendt som JU Århus, forventer at elever og kursister kan flytte ind på den anden af sommerferien og i sidste uge nåede byggeriet så rejsegildet.

Bestyrelsesformand, Jens Ravn, holdt tale og traditionen tro var der mulighed for at få en pølse og noget at drikke til.

- Skolehjemmet lever op til nutidens standarder og behov, og bliver til stor gavn for vores elever og kursister. Vi ønsker at skabe et endnu stærkere campusområde, end det vi har i dag, og det nye skolehjem danner de perfekte rammer for et godt studiemiljø. I fritiden kan man deltage i mange sociale aktiviteter, men man har også mulighed trække sig lidt tilbage, udtaler Jens Ravn i en pressemeddelelse.

Når byggeriet når lidt længere frem i processen, så bliver skolehjemmet beklædt med grønne sedumtage og vertikal beplantning.

Det er godt for biodiversiteten. Samtidig bliver det et stærkt visuelt kendetegn – og det også går godt i tråd med de grønne uddannelser, som skolen udbyder. Bygningerne har en såkaldt DGNB-certificering, der bygger på FN’s definition af bæredygtighed. 

Erhverv og Bolig Byg er entreprenør på projektet. Det nye skolehjem kommer til at rumme i alt 102 sengepladser, fordelt på 50 dobbeltværelser og to handicapvenlige værelser.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.221