23948sdkhjf

Træ-sensorer får millioner til de nordiske markeder

Den danske tech-start-up, Woodsense, har hentet frisk kapital til udviklingen af forretningen. Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

I en ny investeringsrunde har virksomheden sikret 2,6 mio. kr., der er øremærket til at styrke tilstedeværelsen og etableringen på de skandinaviske markeder.

Læs mere om Woodsenses planer og produkt på Licitationen:

Dansk træ-startup henter millioner til skandinavisk satsning

- Vi oplever stor interesse fra svenske og norske aktører, som i forvejen har indgående erfaring med at bygge i træ. Udover at konsolidere Woodsense på det danske marked, vil vi i 2022 for alvor skalere videre på de øvrige nordiske markeder, hvor vi netop kan se et stort potentiale i sensorteknologi, siger Jeppe Rasmussen, adm. direktør for Woodsense, i pressemeddelelsen.

Jeppe Rasmussen stiftede Woodsense i 2019. I februar 2021 sikrede Woodsense en samlet investering på 1,1 mio. kr. fra 12 Keystones-investorer.

På nuværende tidspunkt beskæftiger Woodsense syv medarbejdere fordelt på fuldtids- og deltidsansatte, og man har foreløbigt 1000 enheder ude på markedet. 

Om Woodsense:

  • Det handler primært om tre ting. Træ, fugt og data. Woodsense leverer en sensorløsning, der monitorerer trækonstruktioner i hele byggeprocessen.
  • Løbende data trackes via en abonnementsløsning til det cloudbaserede system. Træet kan overvåges fra time til time i op til 10 år. Og så giver systemet en melding, hvis der skulle være noget galt.
  • Konceptet sigter således efter at skabe kvalitetssikkerhed, men også på at frigøre tid for bygherrer, der normalt må sende en medarbejder ud og manuelt foretage målingerne i bygningen.
  • Med den kontinuerlige overvågning og muligheden for at reagere hurtigt vil bygherrerne bruge færre ressourcer på at udbedre eventuelle skader på træet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094