23948sdkhjf

Østjysk entreprenør passerer milliarden – igen

Raundahl & Moesby afslutter sit niende regnskab med en omsætningsstigning på 29 pct. til 1.254 mio. kr. og et resultat før skat, som stiger med 36 pct. til 101 mio. kr. Det skriver den østjyske entreprenørvirksomhed i en pressemeddelelse med henvisning til endnu ikke offentliggjorte regnskabstal.  

Udviklingen på toplinjen er der med vendt. I regnskabsåret 2020 måtte Raundahl & Moesby således se omsætningen dale til 970 mio. kr. fra 1.062 mio. kr. året før. Fremgang i overskuddet er dog en ikke nyt, idet plusset i 2020 lød på 74 mio. kr. før skat mod 69 mio. kr. i 2019.

– Vi har år for år skabt solide resultater, men haft en konservativ udbyttepolitik. Det har blandt andet betydet, at vi i 2021 har kunnet indgå aftale om egenfinansiering af byggerier under opførelse. Den finansielle robusthed vi har opnået, har i 2021 givet os styrke til at finansiere byggerier under opførelse og giver dermed adgang til opgaver, vi ikke har haft før, udtaler adm. dierktør Carsten Raundahl fra Raundahl & Moesby i pressemeddelelsen.

I 2021 etablerede firmaet en Teknik & Design enhed, som skal sætte ekstra kræfter ind i projekteringsprocessen.

– Vi ønsker at tage ansvar for byggerierne helt fra starten og kan med vores team tilbyde kvalificeret rådgivning til både ejendomsbesiddere og bygherrer, forklarer Carsten Raundahl.

Nye bæredygtighedstiltag

Raundahl & Moesby har valgt at investere i viden om bæredygtighed.

– Derfor har vi i 2021 taget nogle markante tiltag. Vi har fået udfærdiget et klimaregnskab, så vi nøjagtigt ved, hvor meget Co2 vores byggerier udleder helt fra råstofudvinding over selve byggeriet til ejendommens fulde levetid. Det giver os en detaljeret viden om de største klimagevinster og -syndere, siger Carsten Raundahl og fortsætter:

– Vi har desuden i det forgangne år etableret et samarbejde om biodiversitet med Aarhus Universitet, og ansat en forsker med speciale inden for området. Hun hjælper os med at finde løsninger, der understøtter biodiversiteten i vores projekter, og vi har allerede gjort os de første erfaringer inden for området.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Genforenet efter 10 år: Resultaterne tale for sig selv
Tunge spillere vil erstatte nyopgravet sand og sten med stoffer fra nedrivningsbeton
Mindre rullemodstand i ny asfalt på Storebæltsbroen
Beder landsretten stoppe Lynetteholmsprojektet
Melder sig til tjeneste: Vil rive kaserner ned og bygge nye
Medier: BIG involveret i saudisk skandaleby
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.156