23948sdkhjf

Stark i nyt opkøb på solskinsøen

Med opkøbet af XL-Bygs byggecenter i Allinge går Danmarks største trælastkæde, Stark, fra en til to butikker på solskinsøen.

Det meddeler kæden i en pressemeddelelse.

Sidste år åbnede Stark sin første forretning på Bornholm i Rønne, og nu øger man altså det lokale engagement med overtagelsen af XL-Byg Allinge Byggemarked & Trælasthandel A/S.

 – Vi er meget glade for at være på Bornholm, hvor vi har fået en varm modtagelse og ser et robust marked med høj aktivitet. Derfor er vi også glade for at kunne udvide vores tilstedeværelse på øen med endnu en forretning i Allinge, siger Britta Korre Stenholt, adm. direktør i Stark Danmark.

Med købet af XL-Byg Allinge følger også et udleveringssted i Rønne. Da Stark allerede er til stede her, sammenlægges udleveringsstedet med den eksisterende forretning i Rønne i forbindelse med overtagelsen.

 – Som det var tilfældet i Rønne, lægger vi stor vægt på at bevare den lokale forankring og identitet. Vi glæder os til at blive en del af lokalsamfundet på den nordlige del af øen, hvor vi også kommer til at støtte det lokale foreningsliv. Kunderne vil også genkende de dygtige medarbejdere fra XL-Byg Allinge – nu får de bare Stark-skjorter på, fortæller salgsdirektør Mads Brejnholt Madsen.

Lokal direktør

Kristian Holm, der er direktør for Stark i Rønne, får også ansvaret for den nye butik i Allinge. Og han glæder sig til at åbne endnu en forretning på Bornholm, hvor han selv er født og opvokset:

 – Vi fik en fantastisk start sidste år med forretningen i Rønne. Kunderne sætter stor pris på vores service og vareudvalg, og vi kan se, at der er plads til endnu en trælast, der både kan imødekomme de professionelle håndværkeres og private selvbyggeres krav og ønsker, siger han og fortsætter:

 – Det gælder ikke mindst i Allinge, der oplever stor vækst med mange turister, sommerhusejere og Folkemødet, der har fået byen til at blomstre. Den positive udvikling glæder vi os til at støtte op om som de lokales foretrukne byggemarked.

Med opkøbet i Allinge fortsætter Stark Danmark sin ekspansionsstrategi. Alene i løbet af det seneste år har byggecenterkæden overtaget fire tidligere XL-byg forretninger i det sydfynske område, åbnet fire Stark Shops i København samt en forretning i Rødbyhavn ifm. Femern-forbindelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094