23948sdkhjf

Stolt Moe-direktør ser på tocifrede vækstrater og flere folk

Stolt Med en omsætningsvækst på mere end 15 pct. og et resultat på næsten 69 mio. kr. i 2021 mod 55 mio. kr. sidste år, er det en glad Christian Listov- Saabye, direktør for Moe, der fortæller om årsresultatet. 

– Top- og bundlinje følges ad og med en overskudsgrad på 7,9, er vi rigtigt stolte af vores indsats. Medarbejderne har gjort det super godt, og vi kommer i mål med et flot resultat, siger topchefen i pressemeddelelse om rådgivervirksomhedens 2021. 

Ligesom der er vækst på top- og bundlinje, er medarbejderstaben vokset med godt 13 pct.

"Energimarkedet boomer" 

For Moe har markedet i 2021 har været godt både inden for byggeri, energi & industri og infrastruk-tur, som er virksomhedens tre forretningsområder. 

– Energimarkedet boomer, og vi har rigtig godt gang i rådgivning inden for fjernvarme og bæredygtig energiproduktion. Forsyningsselskaberne arbejder vi rigtig meget sammen med omkring vedvarende energiproduktion og grøn omstilling, udtaler Christian Listov- Saabye. 

Forretningsområdet for industri er i vækst, og virksomheden har lagt en ambitiøs vækstplan for pharmaområdet, som man har store forventninger til. 

Byggerimarkedet og særligt ydelser, der bidrager til bæredygtigt byggeri har også fyldt godt i året. 

Flere opgaver i udlandet

Regeringens infrastrukturplan med investeringer på mere end 100 mia. kr. frem mod 2035 betyder også mange projekter for Moe i årene, der kommer. 

Virksomheden arbejder på hovedstadens letbane. Med kompetencer inden for letbaner har Moe, i samarbejde med moderselskabet Artelia eksporteret kompetencerne til Island, hvor der arbejdes med anlæg af en kommende Bus Rapid Transit (BRT) projekt. 

Samarbejdet med Artelia har gjort Moe til en international spiller, også på det danske marked, hvor der trækkes på moderselskabets kompetencer inden for blandt andet det maritime marked, hvor virksomheden i samarbejde med Artelia arbejder på tunnelfabrikken til den kommende Fehmern forbindelse. 

– Vi er også nået langt med eksport af vores kompetencer til Frankrig. Det gælder cykelstier, fjernvarme og digitalisering, hvor vi er langt fremme. Vi er også i gang med et meget spændende projekt i Australien, hvor vi rådgiver om dekommisionering af en boreplatform. Det er også en del af den bæredygtige omstilling, at afhænde boreplatforme på den bedst mulige måde, fortæller Christian Listov-Saabye.

Moe A/S
mio. kr. 2021 2020
Omsætning 897,2 781,4
Driftsresultat  67,3 57,3
Resultat før skat 68,1 56,0
Årets resultat 54,3 42,1
Balancesum 447,5 483,7
Egenkapital 135,2 123,4
Gns. antal ansatte 994 875
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2021.

Læs mere om: Moe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078