23948sdkhjf

Dansk byggecenterkæde overtager tømmerhandel på Færøerne

Bygma Gruppens færøske selskab, Bygma Balslev, overtager Vágs Timburhandil på Suderø på Færøerne. Overtagelsen sker med tilbagevirkende kraft pr. 1. januar 2022 under forudsætning af konkurrencemyndighedernes godkendelse.

Det oplyser Bygma i en pressemeddelelse.

Vágs Timburhandil henvender sig til både private og professionelle håndværkere og passer dermed godt ind i Bygmas koncept på Færøerne. Forretningen ligger på Suderø, som har cirka 5.000 indbyggere. Her har Vágs Timburhandil drevet forretning gennem mere end 40 år.

Vágs Timburhandil skifter ved overtagelsen navn til BYGMA SUÐUROY og kommer til at høre under Bygma Balslev, der indgår i Bygmas Region Nord. Den nuværende ejer og direktør Helgi Kristiansen fortsætter som daglig leder med reference til Bygma Balslevs direktør Sjúrður Olsen, og alle 10 medarbejdere fortsætter i deres nuværende job.

Suderø, der er Færøernes sydligste ø, ligger ca. to timers sejlads fra Torshavn. Der er planer om en tunnel til Suderø, som vil forkorte transporttiden til 45 minutter. Tunnellen forventes at kunne tages i brug i 2030

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125