23948sdkhjf

115 familie- og seniorboliger ved vandet i Vordingborg

Ejendomsudvikleren Maycon står bag to nye boligprojekter på havnepromenaden ved lystbådehavnen i Vordingborg med samlet 115 familie -og seniorvenlige lejeboliger, som forventes klar til indflytning i 2023. 

Maycon har døbt grunden og det nye byggeri på Farøvej Havnefronten-Farøvej, på grund af den ”vandnære” beliggenhed ved lystbådehavnen i Vordingborg. Her er man allerede i gang med at virkeliggøre projektplanerne for opførelsen af de 52 boliger, der bliver i størrelser på 60 – 100 kvm med altaner samt fire penthouselejligheder på 80 – 115 kvm med tagterrasser. 

Tanken med de forskellige boligstørrelser er at gøre boligerne attraktive for både seniorer og unge familier, forklarer Anders Mayland, direktør hos Maycon. Han oplyser, at der også vil blive indrettet en café i stueetagen med udeserveringsområde med direkte udsigt til lystbådehavnen. 

Marina Husene går ind i fase to 

Ultimo 2021 investerede Maycon i en grund på Færgegårdsvej, hvor første etape af Marina Husene blev opført i andet regi før finanskrisen. Nu går udvikleren i gang med at realisere anden etape, som kommer til at bestå af 63 lejligheder fordelt i tre punkthuse. 

Her bliver lejligheder fra 68 til 81 kvm, og penthouselejlighederne op til 182 kvm får tagterrasser på 156 kvm. 

Hos Maycon er man allerede langt med at realisere projektplanerne, som forventes at blive til virkelighed i løbet af 2022.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.086