23948sdkhjf

Jorton vinder 324 familie- og ungdomsboliger

På Kvægtorvet i Slagelse skal PFA med Jorton som totalentreprenør opføre 324 DGNB-Guld certificerede boliger. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Entreprenørselskabet her bygge henholdsvis 224 ungdomsboliger og 100 familieboliger med et samlet boligareal på 15.611 kvm.

Om projektet forklarer Søren Kühnell Døssing, der er regionschef hos Jorton Fyn:

Projektets parter:

Bygherre: PFA

Projektudvikler og bygherrerådgiver: Deas Asset Management

Totalentreprenør: Jorton

Arkitekt: Mangor & Nagel

Ingeniør: AB Clausen

- Vi byder selv ind med en stor egenproduktion, der tæller betonarbejder og store dele af murer- og montagedelen. Samtidig har vi lokale kræfter med i form af vores projektleder, der er et bysbarn fra Slagelse og stadig bor i byen. Selv om vi er landsdækkende, er vi lokalt forankret, og det er en stor hjælp at have lokale med i projektet.

Martin Jepsen, Salgs- og tilbudschef hos Jorton Region Fyn, indskyder også at samarbejdet mellem byggeriets parter har ledt til en god projektstart.  

- Forud for byggeriet har vi haft et længere forløb med projektudvikling og fællesmodning, som Deas Asset Management står i spidsen for. Det er derfor en milepæl, der nu nås efter oprensning af grunden og udførelse af al forsyning, som er et stort projekt i sig selv, men som gemmer sig under overfladen, siger han i pressemeddelelsen. 

Bæredygtige ambitioner

Baggrund for PFAs investering i det nye kvarter er ifølge meddelelsen, at Slagelse har oplevet en vækst i uddannelsestilbud, og mange børnefamilier har kastet blikket mod byen.

Centralt for byggeriet er også bygherrens bæredygtige ambitioner, hvilket blandt andet kommer til udtryk i en målsætning om en DGNB-guldcertificering. Dette glæder totalentreprenøren: 

- At nå i mål med en DGNB-guldcertificering er ikke nogen simpel sag, og det kræver et højt ambitionsniveau hos alle parter. Men det er også med til at gøre det sjovt at tage på arbejde, når man skal udforske mulighederne for at trække byggeriet i en grønnere retning, siger Søren Kühnell Døssing.

 

Kommenter artiklen (2)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125