23948sdkhjf

Rådgiver fortsætter vækstridt med ny fremgang efter rekordår

Den rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomhed kan præsentere et årsregnskab for 2021, hvor omsætningen vokser til 342 mio. kr., svarende til en vækst på 61 pct. sammenlignet med de 212,5 mio. kr. i rekordåret 2020.

Halvdelen af væksten kommer fra organisk vækst og den anden halvdel fra akkvisitiv vækst, skriver Norconsult i en pressemeddelelse om udviklingen i 2021.

Læs mere om udviklingen og Norconsults planer på Licitationen:

Stor rådgiver planlægger oprustning

– Jeg er meget tilfreds med, at vi leverer endnu et flot regnskab med ekstraordinær vækst og igen en høj margin, siger adm. direktør i Norconsult Danmark Thomas Bolding Rasmussen, i pressemeddelelsen og tilskriver resultatet til medarbejderne. 

I årets løb voksede organisationen med mere end 140 medarbejdere.

– Medarbejderne i Norconsult har en høj grad af frihed i arbejdet, og som virksomhed er vi derfor dybt afhængige af, at de træffer både kloge og rigtige valg i projekterne. Det kræver en høj faglighed hos den enkelte medarbejder, og derfor fortsætter vi i 2022 med at investere markant i faglig udvikling, udtaler ifølge Thomas Bolding Rasmussen.

EBITA lander i 2021 på 33,6 mio. kr. mod 28,6 mio. kr. i 2020 mens EBITA-marginen ligger på 9,8 pct.  

Opkøb fulgte opkøb

I 2021 købte Norconsult Rubow Arkitekter og styrkede med overtagelsen ambitionen om at levere helhedsorienterede løsninger, hvor arkitekter og ingeniører arbejder tæt sammen.

Opkøbsstrategien er fortsat i det nye år med købet af Jord Miljø A/S samt datterselskabet Jord Teknik A/S, der med overtagelsen i februar blev det femte opkøb på fem år.  

Norconsult A/S i Danmark ejes 100 pct. af den norske rådgivningskoncern Norconsult AS. I Danmark beskæftiger firmaet cirka 450 medarbejdere, som yder rådgivning inden for byggeri, anlæg og Life science. Virksomheden har hovedkontor i Herlev samt yderligere kontorer i Kalundborg, København, Aarhus, Aalborg, Viborg og Ballerup. 

Norconsult-koncernen har samlet 5.100 ansatte fordelt på omkring 130 kontorer, hovedsageligt i Norden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078