23948sdkhjf

Lidl bygger nyt centrallager i Køge

I 2014 skal et nyt stort varelager stå færdigt i Skandinavisk Transport Center i Køge. Dagligvarekæden har indgået aftale med Sixhøj Rådgivende Ingeniører.
Lidl har netop købt et knapt 85.000 m² stort areal i Skandinavisk Transport Center, hvorfra et nyt centrallager skal servicere kædens eksisterende og kommende butikker på Sjælland, Møn og Lolland-Falster.

Hvis alt går efter planen, står det nye lager færdigbygget i løbet af 2014, og valget af Skandinavisk Transport Center i Køge som ny adresse er ikke tilfældigt:

- Placeringen er logistisk optimal for at kunne servicere vores eksisterende og kommende butikker på Sjælland bedst muligt. Samtidig er det kommende lager en nødvendighed for at fastholde væksten og vores ekspansionsplan om at åbne endnu flere butikker på Sjælland og specielt i Storkøbenhavn, siger adm. Direktør for Lidl Danmark, Finn Tang.

Hos Lidl kan man endnu ikke oplyse, hvornår spaden stikkes i jorden. Virksomheden har indgået aftale med Sixhøj Rådgivende Ingeniører fra Bjerringbro, der skal sørge for, at byggeriet kommer i udbud.

Nye muligheder til lokalt erhvervsliv
Skandinavisk Transport Center i Køge er på få år vokset til at være et af Sjællands og hovedstadsområdets største sammenhængende erhvervs- og transportområder med i alt 1.300.000 m². Med Lidls nye centrallager tilføjes yderligere 85.000 m², og udviklingen vækker selvsagt glæde hos borgmester Marie Stærke:

- Vi er naturligvis rigtig glade for, at Lidl har valgt at bygge sit nye centrallager hos os i Køge. Det vil ikke bare skabe omkring 200 nye – og tiltrængte – arbejdspladser, men også have en afsmittende effekt på resten af lokalsamfundet, hvor underleverandører som fx håndværkere og distributører kan få nye muligheder, vurderer hun.

Byggeriet ændrer ikke på, at Lidls danske hovedkontor også fremover vil være placeret i Kolding.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127