23948sdkhjf

Casa vinder stort bolig- og erhvervsbyggeri i Hillerød

Til september begynder entreprenør- og udviklingsselskabet Casa opførelsen af 113 boliger og 1.350 kvm erhverv på Slangerupgade i Hillerød. Vision Ejendomme er bygherre på projektet. 

Det skriver det østjyske entreprenør- og udviklingsselskab i en pressemeddelelse. 

Det nuværende byggeri på stedet består udelukkende af erhverv i stueplan og det er ambitionen, at byggeriet skal rumme både detailhandel og boliger af varierende størrelse. Byggeriet bliver to-fire etager med en maksimal højde på 18 meter.

Boligprojektet på Slangerupgade

Byggeri: 113 boliger, 1350 kvm erhverv, P-kælder i to niveauer

Bæredygtighedscertificering: DGNB-guld

Forventet byggestart-slut: medio september 2022- primo september 2024

Bygherre: Vision Ejendomme

Totalentreprenør: CASA

Arkitekt: C.F. Møller Architects

Ingeniør: Niras

Arkitekt C.F. Møller har tegnet bygningen, der rummer boliger til både singler og familier, og som kommer til at huse op til tre større detailhandelsbutikker i stueplan - hver på omkring 650 kvm.

Udover den udadvendte stueetage, opfører Casa i alt 113 boliger i varierende størrelse. For at give plads til forskellige typer husstande indrettes mindre toværelses lejligheder samt tre-fireværelses lejligheder på størrelser mellem 35-135 kvm.

12.560 bæredygtighedscertificerede kvm 

Byggeriet på Slangerupgade bliver til med særlig opmærksomhed på bæredygtighed, baseret på fem af FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. 

Den nuværende bygning rives ned og i stedet bygger Casa 12.560 kvm, der bliver certificeret med DGNB Guld. Til at bistå denne proces, er Casas interne bæredygtighedschef Henriette Menå Grud, der er en del af Green Building Councils DGNB-kriterieudvalg og ekspert i bæredygtigt byggeri. 

– Det er vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere deler ambitionen om at bygge bæredygtigt, for det betyder, at vi kan optimere på bæredygtighed i alle dele af byggeprocessen. Her er Vision Ejendomme og Casa helt på bølgelængde, siger Torben Modvig, adm. direktør i Casa, i pressemeddelelsen.

Byggeriet forventes påbegyndt september 2022 og afsluttet i september 2024.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109