23948sdkhjf

Nærum-entreprenør lander kontrakt på 136 rækkehuse i Fredensborg

Jönsson Entreprise i Nærum har skrevet kontrakt på opførelse af 136 rækkehuse i Brønsholm Enge i Fredensborg, opluser entreprenørfirmaet i en pressemeddelelse.

Investeringsselskabet Artha og Falk-Rønne & Kierkegaard er bygherre på projektet, som ligeledes er udviklet af Falk-Rønne & Kirkegaard.

Jönsson skal byggemodne arealet og opføre de attraktive boliger i tre etaper. Boligerne udgør i alt 16.630 kvm.

Projektet er pt i projekteringsfasen og forventes indflytningsklart i ultimo 2023.

– Vi befinder os i et paradigmeskifte

Visionen for bebyggelsen Kongeengen, hvor de bæredygtige boliger skal ligge, er moderne boliger til en bred målgruppe. Derfor er Thomas Normann, adm. direktør i Jönsson, heller ikke overrasket over, at projektet DGNB certificeres.  

– Vi befinder os i et paradigmeskifte, hvor bæredygtighed ved opførelse af boliger bliver mere og mere almindeligt både i og uden for hovedstadsområdet. Dette projekt er på alle måder et godt eksempel på at bæredygtigt rækkehusbyggeri, ikke længere kun er noget, der bygges i og omkring hovedstaden, udtaler han i pressemeddelelsen, 

Rækkehusene i Fredensborg bliver bygget med en mindste grundstørrelse på 160 kvm. Kongeengen ligger i kanten af by og land i et let kuperet terræn i nærheden af eng og sø. Som en del af byggeriet vil der blive bygget til de i forvejen etablerede støjvolde rundt om Kongeengen, som skal skærme støjgener fra kongevejen på den ene side og motorvejen på den anden side.  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156