23948sdkhjf

Paulsen og P+P vinder boligprojekt i Korsør

Et hold med Byggeselskabet Paulsen, P+P Arkitekter og ingeniørerne Klaus Nielsen A/S har vundet opgaven om at opføre et seniorbofællesskab på Mælkevej i Svenstrup tæt ved Korsør. 

Det skriver P+P Arkitekter, der står for arkitektrådgivningen, i en pressemeddelelse.

Projektet udføres i totalentreprise for OK-Fonden, der i samarbejde med Taarnborg Lokalråd og Slagelse Kommune har taget initiativ til seniorbofællesskabet.

Bofællesskabet består af 22 seniorboliger, der er fordelt på forskellige boligtyper og varierer i størrelse fra 60 til 97 kvm, og et fælleshus. Det er placeret med skov tæt på og omkrandset af grønne rekreative områder, som skal spille en central rolle i oplevelsen af stedet for de kommende beboere.  

I udformningen af bofællesskabet er der ifølge P+P et stort fokus på fællesskabet og nærværet i området, hvorfor der arbejdes meget med at skabe udeområder, der fremmer de spontane møder mellem mennesker og skaber rum for ophold og samvær.

I arkitekturen er der lagt vægt på at skabe lyse og generøse indvendige rum, en praktisk og funktionel rumfordeling og gjort brug af velafprøvede byggteknikker og robuste materialer med lave vedligeholdelsesbehov, oplyser arkitektfirmaet også.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14