23948sdkhjf

Enemærke & Petersen vinder stor renoveringssag i Ringsted

Boligselskabet Sjælland har valgt Enemærke & Petersen til at renovere 198 boliger i boligafdelingen Sct. Jørgensgården i Ringsted. Det oplyser boligselskabet i en pressemeddelelse.

Entreprenørvirksomheden skal stå for renoveringen af de 198 boliger sammen med stå for renoveringen sammen med et team af rådgivende ingeniører fra Mangor & Nagel og OJ Ingeniører. 

Renoveringen skal være med til at forbedre indeklimaet i boligerne. Derfor kommer der nye døre, vinduer, tag og alle boliger får nye ventilationssystemer etableres ventilationssystem i samtlige boliger. Derudover bliver både facader og gavle efterisoleret. Desuden kommer der nye tekniske installationer og nye faldstammer.

36 boliger bliver ombygget til boliger med øget fokus på tilgængelighed, så for eksempel gangbesværede beboere får nemmere ved at komme rundt.  

Renoveringen bringer ikke kun bedre boliger med sig. Som en del af renoveringen er der fokus på at skabe nogle endnu bedre fælles mødesteder. Der bliver derfor bygget et nyt fælleshus og udeområderne får nye indbydende opholdspladser og legeområder.

Renoveringen forventes at gå i gang i starten af 2023.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141