23948sdkhjf

Friis Andersen Arkitekter køber konkurrent

Tegnestuen Friis Andersen Arkitekter, som har afdelinger i både Nykøbing Falster og København, opkøber Morten Bülow Arkitekter ApS i Nykøbing Falster.

Det oplyser arkitektfirmaerne i en pressemeddelelse om aftalen, der havde virkning fra 1. maj 2022.

Med opkøbet udvider Friis Andersen Arkitekter medarbejderstaben med flere arkitekter og erfarne bygningskonstruktører. Overtagelsen betyder samtidig, at Friis Andersen Arkitekter udbygger sin ekspertise inden for brandrådgivning.

- Derudover udvider vi vores i forvejen voksende kundekreds, da Morten Bülow Arkitekter har et godt renommé inden for boligbyggeri, som er en af vores kernekompetencer, udtaler direktør i Friis Andersen Arkitekter, Søren Ibsen, i pressemeddelelsen.

Udvidelsen betyder en forøgelse fra 35 til 45 ansatte hos Friis Andersen Arkitekter, som i de senere år har været hastigt voksende og i 2020 åbnede en filial i København.

I dag ejes Friis Andersen Arkitekter af direktør Søren Ibsen og arkitekt MAA Jesper Øager Jensen. Tre medarbejdere – Jan Larsen, Lars Friis Jørgensen og Stig Hemmingsen – tilknyttes som associerede partnere fra 1. maj.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.188