23948sdkhjf

Sjællandsk entreprenør ansætter ny finansdirektør

Ny finansdirektør har en baggrund fra A&O Johansen og Barslund

Den Greve-baserede entreprenørvirksomhed Brdr. K. Hansen har ansat Camilla Rossini som ny finansdirektør (CFO).

Hun er uddannet i revisionsbranchen, men har siden arbejdet først 15 år hos vvs-grossisten A&O Johansen – heraf de sidste fem år som regnskabschef - inden hun nåede to år som økonomichef hos den nu konkursramte entreprenør Barslund.

- Jeg elsker entreprenørbranchen. Den lever lidt i nuet, og der er masser af ydre parametre, der hele tiden skubber til den. Derfor er det også ekstra interessant at strømline processer her. Jeg synes, det er spændende at skulle risikoafdække, og at vi hele tiden skal omstille os, siger Camilla Rossini i en pressemeddelelse.

Hun bliver en nøglefigur, der skal understøtte vores organisation med endnu mere struktur, styring og støtte" Jesper Nordby, adm. direktør, Brdr. K. Hansen

Adm. direktør Jesper Nordby er tilfreds med, at Brdr. K. Hansen efter en grundig rekrutteringsproces endte med at få en kvindelig CFO.

- Vi fandt den bedst kvalificerede kandidat, og det var en kvinde. Det kan vi kun være glade for, for vi har brug for noget kvindelig dynamik i firmaet. Det er værdifuldt at have Camilla med på en central post. Hun bliver en nøglefigur, der skal understøtte vores organisation med endnu mere struktur, styring og støtte. Jo mere ro vi har på de indre linjer, des bedre kan vi koncentrere os om at være en god samarbejdspartner udadtil, udtaler Jesper Nordby i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125