23948sdkhjf

Anlægsgartner tror på vækst i år

Regnskabet hos den tidligere anlægsgartnerformand Henrik Hoffmann er landet bedre end forventet sidste år, og vækst forventes der mere af i 2022

Fremgang er på tapetet hos Anlægsgartnerne H. Hoffmann A/S i Risskov ved Aarhus.

Virksomheden har efter en årrække med faldende bruttofortjeneste lukket 2021 med en øget bruttofortjeneste og en forbedret bundlinje. 

Mere præcist er bruttofortjenesten landet på 13 mio. kr. og resultatet før skat 2,6 mio. kr. Og de resultater forventer adm. direktør Henrik Hoffmann at bygge videre på i år.

Det fortæller han i et interview med Licitationen - Byggeriets Dagblad. 

Her forklarer han 2021-fremgangen med virksomhedens ændrede strategiske fokus. Det gælder til prioritering af mindre opgaver og strategiske partnerskaber frem for store offentlige udbud. 

Virksomheden har ifølge direktøren indtil videre haft "sindssygt travlt" i år og må sige nej til opgaver: 

- Maj, juni, juli og august, der er vi fyldt op med opgaver. Hvis det bliver ved året ud, så laver vi et bedre regnskab end i 2021. Det forventer vi. Indtil videre ligger vi 20 pct. højere end de første fire måneder sidste år, siger direktøren til Licitationen. 

Henrik Hoffmann forventer dog ikke at lande en vækst på 20 pct., når hele 2022 skal gøres op. I stedet vil han være "stolt", hvis virksomheden lukker året 10 pct. over. 

Prisstigninger i kølvandet på invasionen af Ukraine er blandt andet med til at lægge en dæmper på forventningerne. Dertil kommer uvisheden i forhold til, hvordan vinteren arter sig, lyder det. 

Du kan læse mere på www.licitationen.dk. 

ANLÆGSGARTNERNE H. HOFFMANN A/S
Regnskabsår 2021 2020
mio. DKK mio. DKK
Nettoomsætning - -
Bruttofortjeneste 13,0 11,7
Resultat før skat 2,6 1,5
Årets resultat 2,1 1,2
Egenkapital 8,1 10,6
Antal ansatte 20 23
Kilde: CVR.

Anlægsgartnerne H. Hoffmann A/S

  • Henrik Hoffmann har siden år 2000 været adm. direktør i Anlægsgartnerne H. Hoffmann. Han er tidligere formand for branche- og arbejdsgiverorganisationen Danske Anlægsgartnere samt nuværende formand for Aarhus Håndværkerforening.
  • Virksomheden beskæftiger sig med såvel grøn vedligehold og nyanlæg som vintertjeneste, kloakarbejde og belægning/brolægning for kommuner, skoler, boligforeninger, virksomheder og private.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.111