23948sdkhjf

Aalborg-entreprenør vinder boliger på Djursland

Når byggeriet af DjursBos 81 nye almene boliger på Strandvejen i Ebeltoft går i jorden til efteråret bliver det med et folk fra entreprenørfirmaet Færch & Co i rollen som totalentreprenør.

Færch & Co, som har hovedkontor i Aalborg og en afdeling i Aarhus, har vundet opgaven i samarbejde med rådgivende ingeniører fra Brix & Kamp samt arkitektfirmaet Kjaer & Richter, oplyser sidstnævnte på sin hjemmeside.

Bebyggelsen opføres på kanten af Ebeltofts historiske bymidte, ved havnefronten og et rekreativt landskabsområde. De nye boliger bliver derfor indplaceret i boligenklaver på tværs af grunden. Ved at forskyde de enkelte bygningsvolumener vil man skabe en variation i udtrykket samt give alle havudsigt, sol fra udearealer og ingen indkig fra nabolejligheder.

Boligenklaverne er med Kjaer & Richters ord hvide bygningsvolumener placeret i en grøn strandeng, med inspiration i klassiske modernistiske maritime bebyggelser, og med et slægtsskab til Glasmuseet i Ebeltofts hvide volumener.

Byggeriet, der bliver etape I - III for DjursBo, afd. 121, 122 og 124, bliver samlet cirka 7.240 kvm fordelt på boliger og et fælleslokale.

Projektet opføres over tre etaper, hvor de efterfølgende etaper skal tilpasses boligefterspørgselen i Ebeltoft. Dog forventes sidste etape at være afleveret medio 2026.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Anlægsloft hæves med 800 millioner
Ny frontperson i Rådet for Bæredygtigt Byggeri
Lynetteholm kører videre med kendt duo
Vil bygge tårn på 21 etager i Esbjerg
Trods underskud: Ejendomskæmpe holder fast i forventningerne
LM Byg vinder tredje vandværk på fire år
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.765