23948sdkhjf

Bravida køber midtjysk el- og kølevirksomhed

Bravida Danmark har indgået aftale om køb af aktiviteterne i el- og kølevirksomheden HP El-service A/S i Bjerringbro, skriver teknikentreprenøren i en pressemeddelelse tirsdag eftermiddag. 

- HP El-service er en virksomhed med en god og solid historie og et godt ry i lokalområdet. Med købet styrker vi vores position i Midtjylland på elområdet. Derudover besidder medarbejderne nogle kølekompetencer, der bevirker at Bravida nu dækker køleområdet på tværs af Jylland, siger regionsdirektør for Region Nord, Klaus Villefrance, i pressemeddelelsen.

HP El-service blev grundlagt i 1984 og beskæftiger sig i dag primært med industriservice inden for blandt andet el- og køleinstallationer, men servicerer både erhvervs- og privatkunder i hele Jylland indenfor disciplinerne industriinstallationer, bygningsinstallationer, teledata, alarmer, termografering, energivejledning og meget mere. I 2021 havde virksomheden en omsætning på 20 mio. kr.

Integration af virksomheden over i Bravida Danmark sker den 7. juni 2022 med en løbende indpasning i teknikentreprenøren. I praksis betyder det, at HP El-service indtil videre fortsætter på uændrede vilkår under nuværende navn.

Se nøgletal for:
Læs mere om: Bravida Bravida Danmark
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.797