23948sdkhjf

Gær-gigant gør klar til nyt domicil

Lallemand Denmark etablerer nyt domicil i Taulov Dry Port

Den danske gær-producent Lallemand Denmark er vokset ud af den nuværende rammer i Fredericia og vil derfor etablere nyt, fremtidssikret domicil i Taulov Dry Port. Flytningen skal desuden skabe gode betingelser for de kommende års vækst, samtidig med at virksomhedens transport- og logistikaktiviteter placeres tæt på havn og motorvejsnettet.

- Vores nuværende rammer giver os desværre ikke mulighed for yderligere ekspansion, så derfor har vi igennem længere tid overvejet flere muligheder. Beslutningen om at placere vores nye salgskontor, pakkeri og lager i Taulov Dry Port skal ses i lyset af de store fordele, der ligger i den centrale beliggenhed tæt på motorvejen. Vi har dagligt 8-12 lastbiler, som leverer og afhenter produkter fra vores lager, så det er absolut en fordel, at vi nu kommer tættere på motorvejsnettet samtidig med, at trafikken dermed flyttes ud af byen, siger Anita Grotkær, Site Manager, Lallemand.

Realiseringen af et stort vækstpotentiale i forretningen kræver, at kapaciteten i deres nuværende pakkeri, lager og salgskontor udvides, og derfor har Lallemand igennem længere tid arbejdet på at finde et nyt og moderne domicil, som kunne understøtte virksomhedens fortsatte vækst og positive udvikling.

Lallemands nye domicil skal efter planen være 11.000 kvm stort. Det forventes at være klar til indflytning primo 2024.

Om Lallemand

Den globale virksomhed Lallemand har internationalt hovedkontor i Canada

Virksomheden beskæftiger samlet set 4.500 medarbejdere fordelt på fabrikker og kontorer i hele verden

Siden 2001 har Lallemand haft salgskontor, pakkeri og lager i Fredericia med 36 medarbejdere

Gærprodukterne anvendes til fermentering og brygning af vin, øl og alkohol, samt tilsætning til dyrefoder

60 procent af de produkter, som pakkes og distribueres via Fredericia, kommer fra datterselskabet De Danske Gærfabrikker i Grenaa

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094