23948sdkhjf

idverde og GSV indgår bæredygtighedsaftale

En ny aftale mellem anlægsgartnervirksomhederne Malmos og OKNygaard og materieludlejer GSV sætter fokus på bæredygtighed i hele leverandørkæden

GSV, OKNygaard og Malmos har i mange år haft et samarbejde, som nu er yderligere styrket med en netop underskrevet bæredygtig leverandøraftale. Aftalen evaluerer GSV’s aktiviteter inden for bæredygtighed og markerer samtidig de tre virksomheders mål om at styrke hele leverandørleddet i branchen frem mod et mere bæredygtigt samfund.

OKNygaard og Malmos, der er datterselskaber til idverde Danmark, arbejder ud fra en bæredygtighedsstrategi, i hvilken leverandørvirksomheder blandt andet skal forklare virksomhedens aktiviteter inden for mennesker, miljø, elevoptag, arbejdsmiljø- og miljøcertificering samt bæredygtige alternativer.

- Vi er glade for at have indgået bæredygtighedsaftalen med OKNygaard og Malmos. Det understreger vores samarbejde og vores engagement i arbejdet mod en mere bæredygtig fremtid. Når vi danner fælles front, kan vi gøre mere - på tværs af leverandørkæder, entreprenører og branchen som helhed, siger Anne Cecilie Lysbo, der er direktør for marketing og ekstern kommunikation i GSV.

Holger Hansen, Service Director i idverde Danmark, ser også leverandøraftalen som en vigtig milepæl. Både for OKNygaards og Malmos’ fremtidige samarbejde med GSV og som en afgørende prioritering af bæredygtighed som en del af dét at drive forretning:

- idverde er glade for, at GSV har underskrevet den første bæredygtige leverandøraftale af mange. Branchen har nu et godt eksempel på et stærkt leverandørsamarbejde, som forhåbentlig kan vise vejen fremad for andre bæredygtige aftaler. Det viser også, at bæredygtighed sagtens kan gå hånd i hånd med rentabilitet, understreger Holger Hansen.

Bæredygtighedsaftalen skal ses i sammenhæng med idverde Danmarks samlede indsats frem mod større bæredygtighed. En indsats der også omfatter en B Corp-certificering, som er en uvildig certificering af hele koncernen og en dedikation til at tage socialt, miljømæssigt og økonomisk ansvar i det lokale og globale samfund.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078