23948sdkhjf

Finsk materieludlejer vokser i Danmark med opkøb af Lohke

Renta Group bliver den fjerdestørste materieludlejer på det danske marked

Den finske materieludlejer Renta Group gjorde sit indtog på det danske marked sidste år, og nu blander udlejeren sig med de største i branchen via en fusion med Lohke Materieludlejning.

Fusionen gør Renta til den fjerdestørste materieludlejer efter GSV, Loxam og CP målt på bruttofortjeneste.

Det er samtidig et naturligt skridt i Rentas strategi om vokse på det nordeuropæiske marked.

- Lohke er et stærkt match for os, da de i forening med vækst og lønsomhed, har kunnet bevare et lokalt præg til branchen. Lohke er en virksomhed med de samme værdier som Renta. De har en stærk markedsposition og tilstedeværelse i attraktive dele af landet og de har et ry for at levere service af høj kvalitet, siger Kari Aulasmaa, der er adm. direktør i Renta Group i en pressemeddelelse.

Renta Group

Renta Group er en finsk materieludlejningsvirksomhed grundlagt i 2015. Renta har idag forretninger i Finland, Sverige, Norge, Danmark og Polen med over 100 depoter og mere end 1,000 ansatte.

Renta er et stort udlejningsfirma med en bred vifte af entreprenørmaskiner og udstyr til byggebranchen, samt relaterede ydelser. Udover at drive et netværk af udlejningsdepoter er Renta også en stor leverandør inden for stillads- og klimabeskyttelse.

Adgang til kapital

For Lohke handler indlemmelsen i Renta Group ikke mindst om, at udlejeren får adgang til ny kapital.

- Renta er kommet til Danmark for nylig, men ledelsen og medarbejderne er meget erfarne og professionelle folk inden for udlejning. Renta har adgang til kapital og materiel, som vi tidligere ikke har kunnet tilbyde, og vigtigst af alt så deler Renta de samme værdier, som vi selv har haft siden vi startede i 2006, siger Lohkes adm. direktør, Carsten Lohmann, i pressemeddelelsen.

Fusionen betyder, at Lohke Materieludlejnings fem afdelinger placeret i hovedstadsregionen, Esbjerg og Aarhus, nu bliver forenet med Renta Groups 100 depoter i Sverige, Finland, Norge, Danmark og Polen.

Med fusionen tiltræder Lars Raagaard samtidig som adm. direktør for Renta Danmark.

Lohke Materieludlejning

Lohke er en dansk materieludlejningsvirksomhed og grundlagt i 2006,

Virksomheden har 90 ansatte og har afdelinger i Hvidovre, Hedehusene, Hillerød, Esbjerg og Aarhus.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109