23948sdkhjf

Byggematerialeproducenten køber tag- og facadefirma

Byggematerialeproducenten Lindab supplerer sin forretning i Danmark med opkøbet af blikkenslagergrossisten Muncholm A/S, oplyser parterne i en pressemeddelelse.

– Muncholm er en meget veldrevet virksomhed, der forstår at opbygge langsigtede kunderelationer, siger Mette Brøndum, Region Manager West Europe for Lindab, i pressemeddelelsen om tilføjelsen til firmaet.

– Vi er også meget glade for, at Lars Nørskov Pedersen, medejer og adm. direktør, samt Søren Klausen, medejer og salgschef for blikkenslagere, fortsætter i virksomheden, tilføjer hun.

Muncholm A/S blev grundlagt i 1979 og er beliggende i Hadsten nord for Aarhus. Muncholm har en årlig omsætning på cirka 175 mio. kr., en overskudsgrad på niveau med Lindabs og 20 ansatte. Firmaet forarbejder stål, zink, kobber og aluminium og tilbyder løsninger til tage og facader. De har også et udvalg af maskiner og værktøj ligesom de tilbyde support i form af byggerådgivning og tegninger.

I Danmark tilbyder Lindab ventilationsprodukter og byggekomponenter, der i dag sælges gennem forhandlere og ikke direkte til blikkenslagere – modsat andre markeder i gruppen. Med opkøbet af Muncholm får Lindab Profil adgang til at etablerede relationer til blikkenslagere og arkitekter i Danmark.

Derudover passer Muncholms produkter godt ind i Lindabs produktsortiment, lyder det.

Købet er betinget af godkendelse fra de danske konkurrencemyndigheder. Hvis godkendelsen opnås, forventes transaktionen gennemført i løbet af andet halvår af 2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125