23948sdkhjf

NCC sender stor ordre til Taasinge Elementer

I Lerchesgade i Odense har NCC indledt byggeriet af Bygningsstyrelsens 31.000 kvm store og meget omtalte kontorbyggeri, WoodHub, der skal udføres med bærende konstruktioner i træ. Blandt leverandørerne til byggeriet af kontorhuset er Taasinge Elementer, som netop har indgået kontrakt med NCC om at levere godt 7.000 kvm tagelementer og 8.000 kvm facadeelementer.

Det oplyser træelementproducenten fra Tåsinge i en pressemeddelelse.

– Vi er enormt stolte over at blive valgt som leverandør til et af de største træbyggerier herhjemme – og tilmed i vores eget lokalområde. WoodHub-projektet nyder stor bevågenhed i byggebranchen, og der er ingen tvivl om, at det bliver et pejlemærke for fremtidens bæredygtige kontorbyggeri. Det er derfor et projekt, som har stor strategisk betydning for os i en tid, hvor vi oplever stigende interesse for at bygge med træ, siger Ole Hybel, kommerciel direktør hos Taasinge Elementer, i pressemeddelelsen.

Taasinge Elementer har samarbejdet med NCC-teamet om WoodHub-projektet siden tilbudsfasen. Det har medvirket til at optimere byggeriet og understøtte ambitionen om at bruge så meget træ som overhovedet muligt og på den bedst mulige måde.

Til efteråret påbegynder træelementproducenten så udarbejdelse af 3D-modeller og produktionstegninger for at være klar til opstart af produktionen i januar 2023. Der er tale om præfabrikerede løsninger med en høj færdighedsgrad, så elementerne er klar til montering, når de forlader fabrikken. Dermed kan entreprenøren lukke byggeriet hurtigere og på den måde beskytte de bærende trækonstruktioner mod fugt.

Facadeelementerne leveres med installationer, døre, vinduer, inddækninger og vindspærre og er forberedt til udvendig beklædning, som i dette tilfælde vil være plader i genbrugsaluminium. lda

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125