23948sdkhjf

Kø til bæredygtig byggeevents genkomst

Der var sol, blå himmel over Smilets By og kø foran indgangen til Centralværkstedet begge dage, da Building Green inviterede indenfor til to dages bæredygtighedsfest efter flere års fravær. Det skriver Building Green i en pressemeddelelse. 

Mange talere og udstillere stod klar med viden, inspiration og vigtige debatter omkring bæredygtigt byggeri til alle de fremmødte deltagere. 

– Det har været så skønt endelig at være tilbage i Aarhus, og rart at høre at vi har været savnet. Vi er virkelig glade for, at så mange fra vores primære målgruppe af rådgivere og arkitekter lagde vejen forbi. Det er vores indtryk, at der er blevet netværket på kryds og tværs og mange nye kontakter er skabt, og det er jo hele essensen af vores formål med Building Green, fortæller Sarah Elhauge, adm. direktør, Building Green, i pressemeddelelsen.

De mange rådgivere og beslutningstagere blev også bemærket af udstillerne på standene, hvor der var stor tilfredshed med årets afholdelse:

– Jeg har mødt rigtig mange rådgivere, ingeniører, arkitekter og nogle håndværkere, som går ind for bæredygtighed og som i virkeligheden gerne vil det, men som mangler vejen derhen og søger den på eventen her. Jeg har fået nogle rigtig gode snakke med meget relevante folk, som jeg skal hjem og arbejde videre med, siger Rasmus Jørgensen, adm. direktør i firmaet Kalk, som blev etableret med et mål om at levere kalkprodukter til restaurering og vedligeholdelse af kulturhistoriske bygninger.

Lokale profiler 

Programmet for de to dage lagde blandt andet vægt på lokale profiler og projekter, og det var især dem, der trak fyldte scener. Der var specielt rift om pladserne ved scenerne, da Olav de Linde og Aarhus-arkitekten Glenn Elmbæk fra Arkitema talte, og da transformationen af Gellerup var til debat.

Og eventen lagde ud med en åbningstale af Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard, der talte om hvordan man skaber en klog og bæredygtig byudvikling i en by med behov for flere boliger og en ambition om høj kvalitet. 

Building Green vender tilbage til Aarhus 3. og 4. maj 2023.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141